Λάκης Γαβαλάς: «Η Ελένη θα είχε ή κάποια εμφάνιση ή θα είναι έγκυος ή θα έκατσε σπίτι να δει GNTM»

20 Σεπτεμβρίου 2022 18:59

Δηλώσεις παραχώρησε ο Λάκης Γαβαλάς και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην πρεμιέρα του GNTM, αλλά και τη συνεργασία του με την Ελένη Φουρέιρα.

Ο γνωστός σχεδιαστής μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» κι αρχικά, αναφέρθηκε στην επιστροφή της Βίκυς Καγιά.

«Η Βίκυ Καγιά ταιριάζει καλύτερα στη σύνταξη. Κι εννοώ στη συντακτική ομάδα. Είναι ικανή, άρτια, οργανωμένη. Γιατί πρέπει να βάφεται και να βγαίνει συνέχεια εκεί;», είπε και συμπλήρωσε: «Από την άλλη μεριά, όταν τη βλέπω, μου αρέσει. Και η προσωπικότητά της είναι μια χαρά».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην απουσία της Ελένης Φουρέιρα από την παράσταση «Broadway». «Όταν έμαθα ότι θα είναι και η Ελένη μαζί μας, χάρηκα πάρα πολύ», ανέφερε και στη συνέχεια, δικαιόλογησε την απουσία της.

«Σε μια πρεμιέρα δεν σημαίνει ότι πρέπει να είναι όλοι παρόντες. Η Ελένη θα είχε ή κάποια εμφάνιση ή θα είναι έγκυος ή θα έκατσε σπίτι να δει GNTM», δήλωσε κλείνοντας.

Γαβαλάς σε Λιάγκα: «Εσύ τη Δούκισσα Νομικού γιατί την πήρες;»

Κυριολεκτικά κόκκαλο άφησε ο Λάκης Γαβαλάς τον Γιώργο Λιάγκα ρωτώντας τον δημόσια για τους λόγους που επέλεξε να έχει στο πλευρό του την Δούκισσα Νομικού.

Ο Λάκης Γαβαλάς για ακόμα μία φορά δεν μάσησε τα λόγια του και είπε την άποψή του για το Next Top Model την κριτική επιτροπή αλλά πέταξε το Καρφί του και για την παρουσία της Δούκισσας Νομικού στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1.

«Έφυγε πλέον δεν θα είναι σε όλα τα γυρίσματα (η Σοφία Χατζηπαντελή), την βάλανε στην αρχή για να σχολιάζετε εσείς και να λέτε για τα φρύδια της. Ε τι να κάνουμε τώρα, κάθε εκπομπή θέλει κι αυτό. Κι εσύ τη Δούκισσα για την την πήρες;», είπε ο Λάκης Γαβαλάς με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Δούκισσα Νομικού να αντιδρούν…

Γ.Λ: «Για τα φρύδια της;»

Δ.Ν:«Για το μυαλό μου»

Γ.Λ: «Γιατί είναι ένα πολύ γλυκό, όμορφο και ταλαντούχο πλάσμα, δεν την πήρα εγώ ήταν επιλογή όλων μας εδώ στον ANT1».

«Έχει τόσο φως όλο αυτό το θέμα σας εδώ. Να είμαστε καλά, να έχουμε έναν υπέροχο χειμώνα, με πολλές αγκαλιές να ζεσταινόμαστε γιατί δεν βλέπω ηλεκτρισμό», κατέληξε  ο Λάκης Γαβαλάς.

Πάντως ήδη έχουν ξεκινήσει τα πρώτα σύννεφα ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και την Δούκισσα Νομικού αφού η παρουσία της στο τελευταίο μισάωρο της εκπομπής κατά τη διάρκεια της εμπορικής προώθησης καταγράφει αρνητικό ρεκόρ τηλεθέασης