Λάκης Γαβαλάς: «Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι σαν το σκάκι, τη βάζουν εδώ τη βάζουν εκεί»

Συντάκτης: Newsroom

8 Σεπτεμβρίου 2022 16:15

Λάκης Γαβαλάς: «Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι σαν το σκάκι, τη βάζουν εδώ τη βάζουν εκεί»

Ο Λάκης Γαβαλάς έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και σχολίασε με τον δικό τρόπο τα τηλεοπτικά πρόσωπα.

Για το Asian Express, στην παρουσίαση του οποίου θα είναι και η Ζενεβιέβ Μαζαρί, ο Λάκης Γαβαλάς σχολίασε: «Ξέρω το Asian Food που ή είναι εστιατόρια που τρως και απολαμβάνεις ή είναι εστιατόρια που κάνεις εμετό».

Για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου που θα παρουσιάσει το Love Island, ο Λάκης Γαβαλάς ανέφερε:

«Τώρα θα μου λέει και η Έλενα: «Εγώ δεν σου έλεγα ότι αυτή είναι σαν το σκάκι που την βάζουν εδώ, την βάζουν εκεί και πιο εκεί»; Πόσα θα ακούσω ακόμα; Εγώ ξέρω ότι υποτίθεται ότι η Ηλιάνα θα είναι σε μια ομάδα που θα είναι και ένας Λάκης Γαβαλάς που θα κάνει τον κριτή. Τώρα είναι κι εκεί; Πότε θα προλάβει καλέ; Εύχομαι η Ηλιάνα να βρει το δικό της love island in her bed».

Λάκης Γαβαλάς: Ξέσπασμα οργής κατά πρώην εργαζόμενης του

Δεν έχουν τέλος οι δικαστικές περιπέτειες για τον Λάκη Γαβαλά αφού πλέον έχει να αντιμετωπίσει και τις νομικές ενέργειες εναντίον  πρώην εργαζομένων του.

Ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ANT1 έξω από τα δικαστήρια και για ακόμα μία φορά καταφέρθηκε εναντίον της δικαιοσύνης Που όπως λέει δεν τον αφήνει στην ησυχία του θέλοντας ο ίδιος να κλείσει τις υποθέσεις του.

Ο Λάκης Γαβαλάς θα καταθέσει μήνυση εναντίον πρωην εργασία εργαζόμενης του την οποία κατηγορει για υπεξαίρεση 130.000 ευρώ όμως πρωτόδικα είχε χάσει τη δίκη

«Δεν φταίω εγώ. Η δίκη αναβλήθηκε λόγω κωλύματος υγείας ατόμου από την έδρα. Όταν έγινε η εκκαθάριση της εταιρίας, βρέθηκαν κάποιες ατασθαλίες από τους ορκωτούς. Αυτοί οι ορκωτοί προκειμένου μία εταιρία να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα είπαν ότι πρέπει να μηνυθούν κάποια άτομα γι’ αυτά τα οποία το ραπόρτο δείχνει. Έπρεπε λοιπόν για να σωθώ να κάνω μία μήνυση στους ανθρώπους που θεωρούσα αμφιβόλου αξιοπιστίας για να μπορούν να έχουν διαχειριστεί αυτά τα χρήματα της εταιρίας. Οπότε στην αναβολή θα το δούμε τι τελικά θα προκύψει και πόσο θα δικαιωθώ γι’ αυτό που όλος ο κόσμος γνωρίζει ότι έχω απόλυτο δίκιο».