Λάκης Γαβαλάς: «Τους τρεις πρώτους μήνες στη φυλακή κατέρρευσε όλη μου η προσωπικότητα»

Δημοσιεύθηκε: 19 Οκτωβρίου 2021 20:15
Λάκης Γαβαλάς: «Τους τρεις πρώτους μήνες στη φυλακή κατέρρευσε όλη μου η προσωπικότητα»

Ο Λάκης Γαβαλάς κάθισε στον καναπέ του Στούντιο 4 της ΕΡΤ και μίλησε για την εμπειρία του από το διάστημα που έμεινε στη φυλακή. Εξήγησε τι ήταν αυτό που τον λύγισε και τελικά τι τον βοήθησε να αντέξει.

Λάκης Γαβαλάς: «Τους τρεις πρώτους μήνες στη φυλακή κατέρρευσε όλη μου η προσωπικότητα».

«Ακόμα και στην φυλακή οι τρεις πρώτοι μήνες ήταν πολύ κακοί γιατί κατέρρευσε η όλη μου η προσωπικότητα και δεν έφταιγα εγώ. όταν όμως τρεις μήνες, είδα κι άλλες προσωπικότητες κι έλεγα ρε εσύ Λάκη ο ένας έκανε αυτό κι ο άλλος εκείνο. Σκάσε μην μιλάς, κάνεις αυτήν την ζωή. Δεν ιδρυματοποιούμαι αλλά δεν πέφτω και σε μία κατάθλιψη.»

«Εκεί παίζει ρόλο η ταχύτητα του πείσματος γιατί αυτό είναι που θα βγει. Το πείσμα έρχεται από την γνώση κι από μια ταλαιπώρια»

Advertisement

«Όταν η τρέλα που με κυριεύει ενοχλεί τους άλλους, υπάρχουν φορές που κάποιος θέλει να μου πει “σκάσε, σταμάτα, δεν γίνεται”, φεύγω. Αν έχω την ενέργεια του τρελού εκείνη την ημέρα πρέπει να καταναλωθεί. »

«Τώρα που πήγα δυο φορές στο εξωτερικό για εκδηλώσεις έγινε το εξής: Έβγαλα μια φωτογραφία λευκή Rolls Royce που την έβαλα στο Instagram και τελικά βγαίνω από το ξενοδοχείο και μου τη φέρνουν για να μπω. Νόμιζαν ότι είναι δική μου. Ρώτησα ποιανού ήταν και μετά από δύο μέρες, ήταν να φύγω και είχε ο ίδιος άνθρωπος βάρδια. Μου λέει “εσείς θα ήσασταν πιο ωραίος γιατί είδα ποιανού ήταν”. Δεν το θέλω πια όλο αυτό. Τα έχω, όλοι με καλούν».

 

Advertisement