Λάκης Γαβαλάς: Ξέσπασε για τον πλειστηριασμό του ακινήτου στα Σπάτα

16 Μαΐου 2022 13:15

Ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε για τον πλειστηριασμό της ακίνητης περιουσίας του για τα συσσωρευμένα χρέη στο Δημόσιο.

Ο Λάκης Γαβαλάς επικεντρώθηκε στο τεράστιο ακίνητο στα Σπάτα τα οποία βγήκε στο σφυρί για 9 εκατομμύρια ευρώ.

«To ακίνητο μου πέρασε σε άλλα χέρια, δεν ξέρω σε ποιον ανήκει και ούτε θέλω να μάθω, εύχομαι να πάει καλά, να δίνει ψωμί σε εργαζόμενους. Το ακίνητο δεν μπορεί να γίνει ξενοδοχείο γιατί δεν έχει άδεια, αν γίνει θα είναι σκάνδαλο. Είχα πει ότι μπορώ να βρω αγοραστές και μου είπαν ότι δεν αλλάζει χρήση το κτήριο. Η κανονική αξία του ακινήτου είναι 18 εκατομμύρια, τα 9 ήταν ευκαιρία. Όσα ακίνητα μου έχουν πάρει μέχρι στιγμής, δεν έχουν καταφέρει να τα κάνουν κάτι.

Αρκετοί από τους συνεργάτες μου με κατακλέβανε. Τριάντα χρόνια ήμουν εκεί. Παρήγαγα χρήματα, το κράτος πήρε λεφτά, πήραν δόξα από εμένα γιατί έφερα όλους του σχεδιαστές στην Ελλάδα. Έδωσα μεγαλύτερη προσφορά από όσο θα μπορούσα. Είμαι ικανοποιημένος για όλα αυτά, δεν μπορώ να κλαίω για τα υπόλοιπα.

Το μόνο που με στεναχωρεί είναι ότι έχω έναν κόσμο που με αγαπάει, είναι κοντά μου και εγώ δεν μπορώ να παράξω πράγματα και να είμαι χρήσιμος στην κοινωνία. Το κτίριο είναι λεηλατημένο και πιστεύω αυτό ήταν η τιμωρία μου για όσους ήθελαν να τιμωρηθώ».