Έρχεται το «Τσαντίρι» με το «Σιχτίρι» του Λαζόπουλου (τρέιλερ)

Δημοσιεύθηκε: 25/02/2019 18:24
Έρχεται το "Τσαντίρι" με το "Σιχτίρι" του Λαζόπουλου (τρέιλερ)

«Θα γίνει εδώ της Τρίτης». Όπου «εδώ», Παιανία. Και όπου Παιανία, Open. O Λάκης Λαζόπουλος επανέρχεται -είναι αλήθεια, μας έλειψε- απ’ τη συχνότητα του καναλιού του Ιβάν Σαββίδη.

Ένα κανάλι το οποίο, πάντως, αν εξαιρέσεις την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά δεν «πολυπερπατάει» από πλευράς τηλεθέασης. Γεγονός που πονοκεφαλιάζει τον leader του και τους λοιπούς «μπροστάρηδες» και προχωρούν σε αλλαγές.

Άλλο επεισόδιο αυτό, όμως και πάμε τροχάδην στον Λάκη. Δυστυχώς, δεν κάνει ολική επαναφορά με τους θρυλικούς του «Μήτσους», εξάλλου «παραμεγάλωσαν» για να «πάνε πλατεία», λένε κονεσέρ, αλλά με το «Τσαντίρι». Ή, για ν’ ακριβολογούμε, με το «Τσαντίρι-Σιχτίρι».

Η εκπομπή

Η εκπομπή θα είναι 3ωρη, με μια νέα ενότητα- έκπληξη, το μουσικό «Αλ Σιχτίρι». Στόχος είναι η επάνοδός της να είναι πιο ανατρεπτική και ανανεωμένη, με τον Λάκη Λαζόπουλο να σχολιάζει την επικαιρότητα. Eλπίζουμε, δε, λιγότερο μεροληπτικά γιατί, ομολογουμένως, κατά περιόδους έχει τις εμμονές του. Βέβαια, ποιος μπορεί, στην πραγματικότητα, να λειτουργεί συνεχώς εντελώς αντικειμενικά… Γι’ αυτό ακριβώς και δεν του προσάπτουμε κάτι.

Το μότο

«Έρχεται το Αλ Τσαντίρι Νιουζ και θα γίνει της… Τρίτης!» ακούγεται στο τρέιλερ! Δείτε το.

ΝΤΟΝ.Α. 

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT