Λάκης Λαζόπουλος: «Αφού έφαγα πολλές φουρτούνες πλέον έχω ηρεμήσει και λέω μπάστα να δούμε και σένα»

Δημοσιεύθηκε: 26 Σεπτεμβρίου 2021 20:15
Λάκης Λαζόπουλος: «Αφού έφαγα πολλές φουρτούνες πλέον έχω ηρεμήσει και λέω μπάστα να δούμε και σένα»

Ο Λάκης Λαζόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στην Κατερίνα Καραβάτου. Αποκάλυψε πως σε αυτή τη φάση της ζωής του βρίσκεται σε αναδιοργάνωση για τον λόγο αυτό έχει αποφασίσει να αποτραβηχτεί από κάποιες δουλειές.

Λάκης Λαζόπουλος: «Αφού έφαγα πολλές φουρτούνες πλέον έχω ηρεμήσει και λέω μπάστα να δούμε και σένα».

«Αφού έφαγα πολλές φουρτούνες πλέον έχω ηρεμήσει και λέω μπάστα να δούμε και σένα. Μπορεί να έχω εξωστρέφεια αλλά έχω πολλά θέματα προσωπικά να επιλύσω. Δεν είχε φρένα το όχημα» είπε.

«Στους Μήτσους έπαθα ένα είδος σωματικού Αλτσχάιμερ. Δεν θυμόμουν ποιο είναι το σώμα μου, με έβλεπα χωρίς την κοιλιά της μάνας και έλεγα πού πήγε».

«Μετά τον θάνατο της Τασούλας ήθελα να ξαναβρώ τον εαυτό μου και να θυμηθώ τα κιλά μου».

Αναφέρθηκε και στο διάστημα που χρειάστηκε να νοσηλευθεί στο νοσοκομείο.

Κατάφερε να ξεπεράσει τις αναστολές του όταν ήταν στο Πανεπιστήμιο. Τότε του δόθηκε η ευκαιρία να απαγγείλει Ρίτσο. Αυτό τον έκανε να αποφασίσει για το μέλλον του.

«Στο πανεπιστήμιο έγινε επιφοίτηση σαν να μεγάλωσε το κεφάλι μου. Είδα σε μία ταμπέλα “ζητούνται φοιτητές να απαγγείλουν Ρίτσο”. Και λέω “πάλι δεν θα τολμήσεις;” και γύρισα αλλά γύρισα ένας άλλος άνθρωπος.Έγινε η πρώτη στιγμή που πήρα την απόφαση να κρατήσω τον εαυτό μου όρθιο απέναντι στα “θέλω” μου»