Λάκης Λαζόπουλος: Επίθεση στον Γιώργο Λιάγκα – Τι προκάλεσε την οργή του

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

23 Μαρτίου 2023 11:12

Πυρά κατά του Γιώργου Λιάγκα εξαπέλυσε ο Λάκης Λαζόπουλος μέσα από το νέο podcast του.

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης, Λάκης Λαζόπουλος, μίλησε στο newsbreak tv και ισχυρίστηκε ότι συνεργείο της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 «Πρωινό», παρουσιαστής του οποίου είναι ο Γιώργος Λιάγκας, τον… κυνηγούσε τα μεσάνυχτα για να του αποσπάσει μία δήλωση.

Ο Λαζόπουλος δεν έκρυψε την ενόχληση και τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός είπε: «Χθες το βράδυ έτρωγα σε ένα μαγαζί στην οδό Πανεπιστημίου. Στις 12 τη νύχτα έφυγα και πήγα προς το σπίτι μου.

Φεύγοντας, μου την έχει στημένη ένα συνεργείο, στα καλά καθούμενα, προφανώς, υποθέτω από την πρωινή εκπομπή του Λιάγκα – το κατάλαβα από την ερώτηση -, λες και ήμουν καταζητούμενος. 12 η ώρα τη νύχτα, Κυριακή προς Δευτέρα.

Να μου κάνουν μία ερώτηση για κάτι που είχε πει ο Κούγιας πριν από ενάμιση μήνα».

Και ο Λαζόπουλος συνέχισε λέγοντας: «Εγώ ένα πράγμα δεν μπορώ να καταλάβω. Με ό,τι συμβαίνει στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή, η ερώτηση που τριγυρνάει στο μυαλό του Λιάγκα και στο συνεργείο του που ακολουθεί τις οδηγίες του φυσικά, είναι ποια είναι η απάντηση η δική μου στην ανοησία που είπε ο Κούγιας;

Σε ερώτηση που έγινε πριν από έναν μήνα και κατά τις δικές μου πληροφορίες που μπορεί να είναι και λάθος, την υπέδειξε ο ίδιος;».

Ο ηθοποιός ολοκλήρωσε την τοποθέτησή του λέγοντας: «Κύριε Λιάγκα, που εδώ και τόσο καιρό προσπαθείτε να κάνετε σοβαρό ρεπορτάζ και να δείξετε το μέγεθος των προβλημάτων αυτής της χώρας, θεωρείτε ότι είναι ένα από αυτά τα θέματα που απασχολούν τον κόσμο Δευτέρα πρωί;

Θα πρότεινα στον ΑΝΤ1, που είναι ένα σοβαρό κανάλι κι έχω εργαστεί σε αυτούς, να μαζέψει τα συνεργεία γιατί δεν θεωρώ ότι ο κ. Λιάγκας έχει κανένα δικαίωμα να παρακολουθεί πού τρώω, ποια διαδρομή ακολουθώ για την επιστροφή στο σπίτι μου».