Δέκα μικροί Μήτσοι: Όταν ο Λάκης Λαζόπουλος συναντά τον Χάρη Ρώμα, τον Λάκη Γαβαλά και την Ελένη Γερασιμίδου

Δημοσιεύθηκε: 19 Φεβρουαρίου 2021 16:10
Δέκα μικροί Μήτσοι: Όταν ο Λάκης Λαζόπουλος συναντά τον Χάρη Ρώμα, τον Λάκη Γαβαλά και την Ελένη Γερασιμίδου

Η Πλούσια ανάμεσα στους Δέκα Μικρούς Μήτσους αναλαμβάνει καθήκοντα Lady 21 και ετοιμάζεται να καταπλήξει τους Έλληνες και να τονώσει το Εθνικοπατριωτικό τους αίσθημα.
Δυστυχώς όμως γι’ αυτήν, η λέξη Επανάσταση καθώς και άλλες λέξεις του ’21 όπως γιαταγάνι, καραούλι και φυσεκλίκια, την αναγκάζουν να φέρει στο σπίτι της μία παλιά της γνώριμη την Ελενίτσα (Ελένη Γερασιμίδου), η οποία της πρωτοέμαθε να ζυμώνει.
Αφού λύσει το …γλωσσολογικό της πρόβλημα, πρέπει να βρει τον τρόπο να εντάξει τη φουστανέλα του 1821 στο 2021!
Ποιος ιδανικότερος από τον φίλο της Λάκη Γαβαλά (Λάκης Γαβαλάς as himself), ο οποίος διοργανώνει πασαρέλα για να επιλέξουν από κοινού τα συνολάκια που θα φορεθούν το 2021. Η φαντασία θα ξεπεράσει τα όρια και όταν καταβεβλημένη ψυχολογικά, θα σωριαστεί στα πατώματα, τότε ο ψυχίατρος της, εφαρμόζοντας μία αλάθητη γερμανική μέθοδο, θα προσπαθήσει να βοηθήσει τη Lady 21 να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.
Ο Χάρης Ρώμας συναντά για πρώτη φορά τον Λάκη Λαζόπουλο σ’ αυτό το διαδικτυακό live streaming της Πλούσιας ερμηνεύοντας ένα ρόλο-έκπληξη. Στο τέλος η Lady 21 θα απαντήσει ζωντανά σε ερωτήσεις του κοινού. Τα επόμενα 3 Σάββατα (20/2, 27/2, & 6/3) ο Λάκης Λαζόπουλος συνεχίζει με τους : “Οι Δέκα Μικροί Μήτσοι εμβολιάζονται”.

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.