Λάκης Λαζόπουλος: «Όταν πήγα από το 70% στο 9%, δεν σκέφτηκα ότι έγινα λιγότερο καλός»

28 Μαΐου 2022 13:40

Λάκης Λαζόπουλος για Στάθη Παναγιωτόπουλο: «Όταν το άκουσα έβαλα τα γέλια»

Ο Λάκης Λαζόπουλος μίλησε από καρδιάς στην πρωινή εκπομπή του Open και την Ελένη Τσολάκη για την τηλεοπτική του πορεία.

Ο διάσημος ηθοποιός μίλησε για το τηλεοπτικό του Τσαντίρι αλλά και για την κατακόρυφη πτώση της τηλεθέασης όταν επέστρεψε ξανά μέσα από την συχνότητα του Open.

«Δεν είχα κανένα άγχος για τα νούμερα κι επειδή δεν είχα άγχος μπορεί να γίνονταν αυτά. Όταν έφυγα από το Mega κι ήμουν ο Mister 60-70% και μετά έκανα 9% και μέσα σε ένα χρόνο πήγε στο 13%, δεν σκέφτηκα ότι τώρα έγινα λιγότερο καλός. Προσπάθησα να το βελτιώσω κι ήμουν σε ένα κανάλι, το οποίο δεν το έβλεπαν κι είναι πολύ δύσκολο να αλλάξει ο θεατής συνήθειες.

Ό,τι λέγεται, πάντα παίζεται. Μπορείς να πεις τη θέση σου, τη σχέση αλλά δεν μπορείς να μην παίξεις κάτι. Σίγουρα όταν γίνεται αυτή η ιστορία, κρύβει αλήθεια. Επειδή τα γεγονότα έχουν γίνει παλιά, μπορεί να μη θυμόμαστε λεπτομέρειες αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αυτά δεν έγιναν. Αυτοί οι άνθρωποι δεν ζητούν λεφτά. Δηλαδή γιατί να ξεσηκωθεί ένας ολόκληρος κλάδος; Θα ερευνήσουν αυτό που υπάρχει κι αυτό που δεν είναι καθαρό θα φύγει για να μείνει το καθαρό. Παράλληλα ο δικός μας χώρος θα έχει καθαρίσει».

Ο Λάκης Λαζόπουλος έχει ξεκαθαρίσει πως δύσκολα θα επέστρεφε στην τηλεόραση με μία νέα εκδοχή του Αλ Τσαντίρι αφού για εκείνον ο κύκλος των τηλεοπτικών του εμφανίσεων έχει κλείσει

https://youtu.be/7Zx5zxFvuhA