Λάκης Λαζόπουλος: «Βλέπω ότι τα πρωινά το παρατραβάνε»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

3 Φεβρουαρίου 2023 12:22

Ο Λάκης Λαζόπουλος παραχώρησε συνέντευξη και άσκησε κριτική στις πρωινές εκπομπές.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Λάκης Λαζόπουλος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» και αναφέρθηκε στις πρωινές εκπομπές, ενώ απάντησε στον Γιώργο Λιάγκα για όσα είπε με αφορμή το podcast του.

Ο Λάκης Λαζόπουλος επισήμανε αρχικά: «Βλέπω ότι τα πρωινά πολλές φορές το παρατραβάνε. Πολλές ώρες, πολλές ερωτήσεις που δεν έχουν καμία σχέση. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που θέλουν να προβληθούν διά μέσω αυτού, κάποιοι όχι, ας μην τους ανακατεύω όλους. Και συνέχεια δημιουργούνται θέματα. Γιατί αν θες να πουλήσεις και την άλλη μέρα το ίδιο θέμα, πρέπει κάτι να βρεις. Και στην προσπάθεια να βρεις, μπορεί να βρεις λάθος στοιχεία ή να σου δώσουν λάθος στοιχεία».

Και πρόσθεσε: «Δεν διαφωνώ με το να εξετάζει μια εκπομπή τα δεδομένα ενός πράγματος που συμβαίνει στην κοινωνία. Ο καθένας που δεν έχει γνώση, να θέλει να πει την άποψη του, δεν με βρίσκει σύμφωνο. Το διαδίκτυο έχει και λεκάνες για να κάνει ο καθένας τον εμετό του. Εγώ είπα να μην φτάσει το θέμα να επηρεάζει την έκβαση μιας υπόθεσης».

Από την πλευρά του, ο Λιάγκας μέσα από την εκπομπή του «Πρωινό» στον ΑΝΤ1 είχε σχολιάσει τα λεγόμενα του Λαζόπουλου στο podcast του, σημειώνοντας μεταξύ άλλων: «Κάποια στιγμή να αποφασίσουμε τελικά, επειδή όλοι αυτοί οι κύριοι που βγαίνουν και λένε τσιτάτα -και δεν μιλάω για τον Λαζόπουλο αλλά γενικότερα- να αποφασίσουν ποια είναι η χειρότερη ζώνη της ελληνικής τηλεόρασης.

Κάποτε είχαμε τα μεσημεριανάδικα, μετά είχαμε τα απογευματινιάδικα και τώρα τα πρωινάδικα. Ας αποφασίσουν τέλος πάντων …

Εγώ στενοχωριέμαι, που ο Λάκης τα γράφει και δεν τα λέει από μόνος του. Παλιά ο Λάκης είχε ελεύθερο λόγο. Διάβαζε autocue παλιά, δεν φαινόταν, ήταν καλός. Τώρα που διαβάζει το χαρτί φαίνεται περισσότερο και δεν μ’ αρέσει.

Και η σάτιρα βία κρύβει, απλώς έχει τον μανδύα της σάτιρας. Τώρα θα πεις ότι και η δημοσιογραφία κρύβει βία επειδή τα θέματα αφορούν στη βία; Πιθανόν. Να το καταργήσουμε;».