Λάμπης Λιβιεράτος: «Εάν πήγαινε το παιδί μου σε σόου ταλέντων θα το «καφρίζανε»»

Δημοσιεύθηκε: 01/11/2019 13:03
Λάμπης Λιβιεράτος: «Εάν πήγαινε το παιδί μου σε σόου ταλέντων θα το «καφρίζανε»»

Στην κάμερα του «Happy Day» μίλησε ο Λάμπης Λιβιεράτος, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο ριάλιτι μόδας «GNTM 2». Και η δήλωσή του, μάλλον, προκαλεί αίσθηση, αν και την είπε χαριτολογώντας.
«Εάν μου έλεγε η κόρη μου ότι θέλει να πάει στο GNTM, θα έψαχνα με ποιο τρόπο ακριβώς θα αυτοκτονούσα -χαριτολογώντας το λέω. Δεν θα ήταν η καλύτερή μου γιατί δεν ξέρω αν είναι ο απόλυτα σωστός τρόπος αυτός. Ο πραγματικός στίβος της δουλειάς είναι έξω στη ζωή», είπε χαρακτηριστικά. Αναφέρθηκε και στην άλλη του κόρη που έχει ταλέντο στο τραγούδι και γιατί πιστεύει ότι δεν θα έπρεπε να λάβει μέρος σε σόου ταλέντων: «Ευτυχώς μου λέει ότι δεν θέλει (να πάει). Πιστεύω ότι και να πήγαινε το παιδί σε κάτι τέτοιο θα το «καφρίζανε» οπότε καλύτερα που δεν το θέλει και η ίδια».
Ο Λάμπης Λιβιεράτος αναφέρθηκε και στη δύσκολη περίοδο που βίωσε στο παρελθόν.
«Ακόμα και τα δύσκολα χρειάζονται στη ζωή, γιατί από αυτά παίρνεις τα μεγαλύτερα μαθήματα. Η δύσκολη περίοδος που πέρασα, ήταν το μεγαλύτερο μάθημα ζωής που πήρα. Κατάφερα να ανακάμψω και να ξαναπατήσω στα πόδια μου κι ευχαριστώ τον Θεό που μου έδωσε αυτή τη δύναμη και φυσικά τους φίλους μου, τους ανθρώπους που στάθηκαν κοντά μου τις δύσκολες στιγμές», τόνισε.
Για να καταλήξει: «Είναι κάτι που το έχω αφήσει πίσω και συνεχίζω με περισσότερη σοφία και εμπειρία».