Λάμπρος Χούτος – Ματίνα Ζάρα: έτσι ξαφνικά… επανασύνδεση; Η ανάρτηση που πρόδωσε το μεγάλο μυστικό

26 Αυγούστου 2021 08:40

Λάμπρος Χούτος – Ματίνα Ζάρα: έτσι ξαφνικά… επανασύνδεση; Η ανάρτηση που πρόδωσε το μεγάλο μυστικό

Ετοιμάζονταν για γάμο, αλλά χώρισαν μία εβδομάδα πριν. Και μάλιστα ο χωρισμός του Λάμπρου Χούτου από τη Ματίνα Ζάρα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί βελούδινος.

Όταν ο Λάμπρος Χούτος και η Ματίνα Ζάρα ανακοίνωναν ότι ο γάμος τους ματαιώνεται έπεσε… κεραμίδα στη showbiz. Κι αυτό γιατί όλοι μιλούσαν για ένα τρελά ερωτευμένο ζευγάρι που περίμενε πώς και πώς να ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας στη Σκιάθο.

Μάλιστα, πληροφορίες έλεγαν ότι είχε προηγηθεί ένας πολύ μεγάλος καυγάς (άγνωστο μέχρι τώρα γιατί) που έριξε τους τίτλους τέλους. Το γεγονός ότι έκανε unfollow ο ένας τον άλλον έδειχνε ότι η ρήξη είναι οριστική ανάμεσά τους.

Όλα άλλαξαν ωστόσο. Ο Λάμπρος Χούτος μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μία φωτογραφία. Στην οποία ο φακός τον έχει απαθανατίσει με τη Ματίνα Ζάρα να περπατούν χέρι χέρι.

Μάλιστα πλέον, όπως φάνηκε, ακολουθεί ο ένας τον άλλον στο Instagram. Και οι φήμες φούντωσαν πως οι δυο τους είναι ξανά μαζί και ευτυχισμένοι. Πάντως εκείνοι ακόμη δεν έχουν επιβεβαιώσει τίποτα.