Λάμπρος Χούτος – Ματίνα Ζάρα: «Το ιδανικό θα ήταν να πάμε μαζί στο Survivor, είναι μοναδική εμπειρία»

31 Μαΐου 2021 20:15

Λάμπρος Χούτος - Ματίνα Ζάρα: «Την άκουσα στεναχωρημένη - Ήμασταν έτοιμοι να πάμε στον γάμο»

Ο Λάμπρος Χούτος και η Ματίνα Ζάρα έδωσαν μια κοινή συνέντευξη και μίλησαν για το ενδεχόμενο να πάρουν μέρος μαζί στο Survivor.

Λάμπρος Χούτος – Ματίνα Ζάρα: «Το ιδανικό θα ήταν να πάμε μαζί στο Survivor, είναι μοναδική εμπειρία».

Λάμπρο, μήπως σκέφτεσαι να ταξιδέψεις στον Άγιο Δομίνικο του χρόνου, αν γίνει το «Survivor All Star»;

Λ.Χ.: Για διακοπές με τη Ματίνα σίγουρα θα ήθελα να πάω. Για το «Survivor» δεν ξέρω, εξαρτάται από την πρόταση.

Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να πηγαίνατε μαζί με τη Ματίνα στο «Survivor», η οποία αγαπά πολύ τον αθλητισμό.

Λ.Χ.: Αν υπήρχε αυτό το ενδεχόμενο, εννοείται πως θα το προτιμούσα. Ήταν μοναδική, απίστευτη εμπειρία το «Survivor», τρεις εκπληκτικοί μήνες. Βρέθηκα αντιμέτωπος με δύσκολες καταστάσεις, αλλά έπαιξα και σαν παιδί με τους συμπαίκτες μου.

Το να κοιμάσαι σε ξύλο, να μην τρως καλά και να μην πλένεσαι αποτελούν πολύ δύσκολες συνθήκες. Ίσως ακούγεται τρελό, αλλά είναι μια πρωτόγνωρη, εξωπραγματική εμπειρία. Παρακολουθώ και το φετινό παιχνίδι, στο οποίο υπάρχουν προσωπικότητες που μου αρέσουν, όπως ο Τζέιμς, που διαχειρίστηκε τα πάντα με ηρεμία. Επίσης, σε κάποιους τομείς θεωρώ καλό τον Ηλία, ενώ εκτιμώ και τη θετική ενέργεια του.

Μ.Ζ.: Μου έγινε πρόταση για το φετινό «Survivor», στην οποία ήμουν ανοιχτή, με ενδιέφερε. Είχαμε κάνει ραντεβού και συζητήσεις, αλλά δεν προχώρησε την τελευταία στιγμή. Ήταν πολύ μικρό το χρονικό διάστημα στο οποίο έπρεπε να απαντήσω. Αρχικά, δεν ήμουν σίγουρη, αλλά το συζήτησα με τον Λάμπρο, ο οποίος μου είπε πως είναι μοναδική εμπειρία. Έτσι, επειδή μου αρέσει να δοκιμάζω τον εαυτό μου, θα μου άρεσε να συμμετάσχω.

Το ιδανικό θα ήταν να πάω μαζί με τον Λάμπροάλλωστε βασικός λόγος για τον οποίο δεν πήγα φέτος ήταν γιατί δεν ήμουν έτοιμη να τον αποχωριστώ. Είπαν στο Hello.