Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Δεν θα δούλευα με την Ελένη Μενεγάκη, δεν θα ήθελα να πάθω ότι ο Ουγγαρέζος»

Συντάκτης: Newsroom

24 Νοεμβρίου 2022 13:22

Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Δεν θα δούλευα με την Ελένη Μενεγάκη, δεν θα ήθελα να πάθω ότι ο Ουγγαρέζος»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@Star» παραχώρησε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας. Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε, μεταξύ άλλων, για τους τηλεκριτικούς που λαμβάνουν μέρος σε τηλεοπτικές εκπομπές, την Κατερίνα Καινούργιου και την Ελένη Μενεγάκη.

«Με πειράζουν οι τηλεκριτικοί που δουλεύουν σε εκπομπές. Κάτι που για μένα είναι τελείως λάθος. Θεωρώ ότι οποιοσδήποτε τηλεκριτικός δεν είναι δίκαιο να δουλεύει στην τηλεόραση. Δεν μπορεί να εκφραστεί όπως θέλει. Δεν μπορεί να γράψει κάτι κακό για την εκπομπή του ή το κανάλι του. Δεν θα το κάνει ή θα έγραφε αλλιώς αν δεν εργαζόταν σε αυτή την εκπομπή».

«Θα πω ότι θα ζοριζόμουν να πάω να δουλέψω με φίλους μου γιατί δεν θα ήθελα να δημιουργηθούν τριγμοί στη δουλειά. Ας πούμε, δεν θα ήθελα να πάθω αυτό που παθαίνει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος τώρα οπότε δεν θα πήγαινα να δουλέψω με την Ελένη Μενεγάκη», πρόσθεσε ο δημοσιογράφος.

Σχετικά με τον αν θα συνεργαζόταν με την Κατερίνα Καινούργιου, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας απάντησε: «Δεν θεωρώ ότι θα ταίριαζα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Έχει πάρα πολύ κόσμο ήδη και είναι φουλ, είναι τίγκα. Περιεχομενικά δεν μου αρέσει που ασχολείται τόσο πολύ με την επικαιρότητα. Εμένα θα μου μαύριζε η ψυχή και είναι ο λόγος για τον οποίο πέρυσι, που το κάναμε και εμείς, στη μισή εκπομπή δεν πέρναγα καλά».

«Με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν θα συνεργαζόμουν γιατί δεν θα συνεργαζόμουν με ανθρώπους που δεν εκτιμώ. Όσα κι αν ήταν τα λεφτά, όχι. Αν ήμουν τώρα σε μια φάση που θα είχα οικονομική ανάγκη, πάλι δεν θα συνεργαζόμουν και θα διάλεγα να κάνω μια άλλη δουλειά», κατέληξε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Στην κανονική ζωή ο παππούς μου δεν ήταν αυτό που βλέπουμε στις ταινίες»

Για τον αείμνηστο παππού του, Λάμπρο Κωνσταντάρα, μίλησε ο εγγονός και συνονόματός του, αναφερόμενος στο πώς ήταν ο μεγάλος ηθοποιός πέρα από τις ταινίες, στην πραγματική ζωή.

Ο δημοσιογράφος Λάμπρος Κωνσταντάρας αναφέρθηκε στις ιδιαιτερότητες του σπουδαίου ηθοποιού και στους ρόλους του, μιλώντας στην εφημερίδα «Espresso».

Πόσο διαφορετικός ήταν ο συνονόματος παππούς σου από του ήρωες των ταινιών που υποδυόταν;
Σίγουρα στην κανονική ζωή δεν ήταν αυτό που βλέπουμε στις ταινίες, όπως συνέβαινε και με όλους σχεδόν τους μεγάλους κωμικούς της εποχής. Άλλοι ήταν στην καθημερινότητά τους κι άλλοι στο πανί. Προσωπικά, όταν μεγάλωσα κατάλαβα την αγάπη που έχει ο κόσμος για αυτόν τον άνθρωπο, τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, ο οποίος για εμένα ήταν απλά ο παππούς μου, τότε συνειδητοποίησα ότι επρόκειτο για κάτι διαφορετικό.

Πριν από λίγο καιρό αποκαλύψεις η Μέλπω Ζαρόκωστα, είχε επίσης μιλήσει, για τον κορυφαίο ηθοποιό.

Η ίδια -μεταξύ άλλων- είχε αναφέρει: «Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ήταν καταθλιπτικό άτομο και διασκέδαζε κάνοντας ό,τι μπορείς να φανταστείς για να γεμίσει το άδειο είναι του».

Για τον πατέρα του και τις δύσκολες στιγμές που είχε περάσει, είχε μιλήσει και ο γιος του, δημοσιογράφος, Δημήτρης Κωνσταντάρας.

«Κατάφερα να ζω καλά με τη δουλειά, χωρίς να βγάλω ποτέ λεφτά. Ο πατέρας μου φαντάζονται ότι μου προσέφερε τα πάντα, ήταν ζορισμένος τα πρώτα χρόνια, που ήμουν στο δημοτικό. Ο πατέρας μου έφυγε από το αυτόν τον κόσμο φτωχός. Δεν ήθελε καθόλου να γίνω ηθοποιός, με απέτρεψε. Ο χωρισμός των γονιών μου με διαμόρφωσε. Δεν συζήτησα ποτέ με τον πατέρα μου τον χωρισμό του από τη μητέρα μου, γιατί φοβόμουν τι θα μου πει. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα χρόνια της αρρώστιας του πατέρα μου. Ξαφνικά έπαθε εγκεφαλικό και δεν μπορούσε να μιλήσει. Με τσάκισε», επεσήμανε.

«Ήταν δύσκολη στιγμή για τον πατέρα μου, όταν σε ένα θεατρικό δράμα, εμφανίστηκε στη σκηνή και γέλασαν όλοι», συμπλήρωσε ο δημοσιογράφος.