Λάουρα Νάργες: μιλάει πρώτη φορά μετά τον χωρισμό της με τον Μιχάλη Μουρούτσο

7 Δεκεμβρίου 2018 17:48

«Άλλαξα σελίδα στη ζωή μου και βαδίζω πια σε ένα καινούριο μονοπάτι, μόνη μου.» Το φθινόπωρο που χώρισαν, όλοι έλεγαν ότι αυτό συνέβη γιατί η σύζυγός του Αναστασία Περάκη δεν του δίνει διαζύγιο. Ο λόγος για τη Λάουρα Νάργες και τον Μιχάλη Μουρούτσο. Τώρα, μετά από καιρό, η ίδια μιλάει για πρώτη φορά για το τέλος στη σχέση της με τον αθλητή, που θα ήθελαν να καταλήξει στα σκαλιά της εκκλησίας.

«Δεν μπαίνω σε ένα δεσμό απλά για υπάρχω εκεί. Επενδύω στις αληθινές σχέσεις. Το πού θα καταλήξει, όμως, κανείς δεν μπορεί να το ξέρει. Δεν γίνεται να κάνεις σχέδια από μόνος σου», τονίζοντας ό,τι γράφαμε στον τίτλο. Ότι έχει ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της. Ότι προχωρά πια μόνη της.

Στην περίπτωσή τους, τι συνέβη

«Ήταν ένας βελούδινος χωρισμός που επήλθε μετά από κοινή απόφαση», είπε η Λάουρα και πρόσθεσε:«Επομένως, μέσα από αυτό μπορώ πραγματικά να κρατήσω μόνο τα καλύτερα. Ο Μιχάλης είναι και θα είναι ένας άνθρωπος –επειδή υπήρχε και υπάρχει πολλή αγάπη– που θα έχει πάντα μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου. Δεν είναι λογικό; Μοιράζεσαι με κάποιον σχεδόν τέσσερα χρόνια από τη ζωή σου, έντονες και μαγικές στιγμές. Περνάς και κακές, αλλά ακόμα κι αυτές έχουν σημασία. Επομένως δένεσαι. Υπάρχεις μαζί του σε πολλές φάσεις και καταστάσεις. Δεν είναι άδικο να είσαι τόσο αρνητικά προκατειλημμένος απέναντι σε αυτό επειδή αποφασίσατε από κοινού να λήξει; Θεωρώ ότι αξίζει στη σχέση που είχαμε το θετικό point of view