Λάουρα Νάργες-Μιχάλης Μουρούτσος: μάθε γιατί έβαλαν τίτλους τέλους στη σχέση τους

19 Νοεμβρίου 2018 12:49

Όσο ο Μιχάλης Μουρούτσος ήταν στο Survivor (last season, θυμάστε;), η καλή του Λάουρα Νάργες τον περίμενε στωικά. Όχι ότι δεν έκανε τις εξόδους της, αλλά είχε τον Μιχάλη της -που δεν μπορούσε να παντρευτεί λόγω του ότι δεν παίρνει το πολυπόθητο διαζύγιο απ’ την Αναστασία Περράκη- κορόνα στο κεφάλι της. 

Ο καιρός πέρασε, οι δυο τους εξακολουθούσαν να είναι μαζί, όχι πια όμως. Τις πταίει; Τι πήγε στραβά σ’ αυτόν τον έρωτα; Πριν από μερικές μέρες έσκασε σαν βόμβα η είδηση ότι οι δυο τους έχουν τραβήξει δρόμους χωριστούς. Μάλιστα ο πρώτος που είχε δώσει τροφή για σχόλια ήταν ο Μιχάλης Μουρούτσος ο οποίος είχε διαγράψει την αγαπημένη του από τα social media. H είδηση φαίνεται να επιβεβαιώνεται και να μιλάμε πλέον για οριστικό χωρισμό, καθώς, σύμφωνα με τη Real. η Λαόυρα έχει γυρίσει σελίδα στη ζωής της στην οποία δεν συμπεριλαμβάνεται ο Μιχάλης Μουρούτσος. Όπως, λοιπόν, insiders επισημαίνουν, η Λάουρα δεν μπορούσε να περιμένει άλλο να κλείσει ο Μιχάλης το κεφάλαιο του γάμου του με την Αναστασία Περράκη, εξ ου και γράφτηκαν οι τίτλοι τέλους στον δεσμό τους.

Πάντως, όσοι τη γνωρίζουν λένε πως είναι μελαγχολική. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια των backstage του «The Voice» δεν θυμίζει σε τίποτα το χαρούμενο και αισιόδοξο κορίτσι που όλοι γνωρίζαμε. Θέλοντας να ενισχύσει τις αλλαγές στη ζωή της αποφάσισε ν’ αποχωριστεί τα μακριά ξανθά μαλλιά της, υιοθετώντας την τάση της εποχής που δεν είναι άλλη από το μακρύ καρέ.  Μάλιστα για το θέμα απάντησε και η Αναστασία Περράκη όταν ρωτήθηκε σχετικά από την Σάσα Σταμάτη.  «Δεν έχει βγει το διαζύγιο ακόμα. Να πούμε κάτι άλλο…». «Εμένα ρωτάς αν χώρισαν; Δεν είναι κάτι που μπορώ να σου απαντήσω εγώ. Αν όντως είναι έτσι, είναι πολύ λυπηρό. Το να χωρίζει ένα ζευγάρι είναι άσχημο». Έτσι είναι, αλλά, όπως και να ΄χει, να ευχηθούμε και στους δυο τα καλύτερα.