Λάουρα Νάργες για Μιχάλη Μουρούτσο: «Τον αγαπώ», λέει ευθέως (βίντεο)

Μια σχέση στην οποία απ’ την αρχή υπήρχε πάθοs, έρωτας, αγάπη, αλλά και προβλήματα. Τέσσερα χρόνια δεν είναι και λίγα και καθ’ όλη τη διάρκεια του love story της Λάουρα Νάργες και του Μιχάλη Μουρούτσου, η Αναστασία Περράκη αρνιόταν να του δώσει διαζύγιο. Πεισματικά.

Τώρα, όμως, που εκδικάζεται η υπόθεση και επιτέλους, εκείνος θα «λυθεί» και έννομα απ’ τα «δεσμά» του γάμου με το πασίγνωστο μοντέλο, έχουν χωρίσει. Ο λόγος που ήρθε το τέλος στη σχέση τους, όπως έχει δηλώσει πολλάκις η Λάουρα Νάργες, ήταν πως δεν έπαιρνε διαζύγιο. Ήθελε η γυναίκα να νομιμοποιήσουν τη σχέση τους. Τελικά, χώρισαν πριν μερικούς μήνες και πολλοί ήταν αυτοί που είπαν πως το τρίτο πρόσωπο ήταν ο πολίστας Κώστας Κοκκινάκης. Με τον οποίο Κώστας η Λάουρα συνυπήρξε στον Άγιο Δομίνικο, ήταν μαζί του δηλαδή, όχι ως το κορίτσι του, αλλά ως συμπαίκτρια. Στο πλαίσιο του περασμένου κύκλου του Survivor.

Η απάντηση για τον Κοκκινάκη

Τώρα λοιπόν, η Λάουρα ξεκαθάρισε τα πάντα. Μιλώντας στην Ελεονώρα Μελέτη, είπε: «Το κομμάτι περί Κοκκινάκη, που είναι φίλος μου και όλα αυτά τα γκόσιπ για εμάς, δεν ήταν κάτι που επηρέασε στον χωρισμό. Η πόρτα του παρελθόντος για μένα πια έχει κλείσει τελείως. Έχω κλειδώσει. Αυτό που διαλύει μια σχέση είναι η εξέλιξη του ανθρώπου σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Μάλλον αλλάξαμε πορείες.»

«Τον Μιχάλη τον αγαπώ»

«Ο Μιχάλης (σ.σ. Μουρούτσος) ένας άνθρωπος που έχω αγαπήσει πάρα πολύ και ακόμη τον αγαπάω. Ήταν ένας χωρισμός πολύ θετικός και πολιτισμένος. Είναι ένας άνθρωπος που τον έχω μέσα στην καρδιά μου. Δεν αλλάζει αυτό. Ήμασταν τέσσερα χρόνια μαζί. Δεν σημαίνει ότι, επειδή χωρίζεις με έναν άνθρωπο, πρέπει να σφαχτείς ή να τον μισήσεις. Εκεί ακυρώνεις τον εαυτό σου και τα χρόνια που έμεινες μαζί. Ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει, ήταν κοινή απόφαση. Ήμασταν και είμαστε μέχρι σήμερα πολύ εντάξει με αυτό και ο καθένας προχωράει τη ζωή του», είπε χαρακτηριστικά.