Λάουρα Λάτσιου: Γενέθλια για την κόρη της Ελένης Μενεγάκη

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

9 Φεβρουαρίου 2023 11:00

Ξεχωριστή είναι η σημερινή ημέρα για τη Λάουρα Λάτσιου καθώς έχει τα γενέθλιά της και γίνεται δεκαοκτώ ετών.

Η Λάουρα Λάτσιου, κόρη της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου ενηλικιώνεται σήμερα.

Η μητέρα της, Ελένη Μενεγάκη, έχει ετοιμάσει ένα υπέροχο πάρτι για την κόρη της καθώς τις τελευταίες ημέρες ασχολούνταν επισταμένως με αυτό.

H Λάτσιου έχει πολλά κοινά χαρακτηριστικά με τη μητέρα της. Η τελευταία είχε πει σε εκπομπή της παλαιότερα: «Τέσσερις ημερομηνίες είναι… αυτό που λένε και να πεθάνω θα υπάρχουν παντού πάνω μου, είναι οι ημερομηνίες των παιδιών μου… είναι καλά παιδιά οι Υδροχόοι»!

Οταν η παρουσιάστρια είχε κάνει την πρώτη έξοδό της με την κόρη της σε θεατρική παράσταση, είχε αναφέρει: «Έβλεπα την κόρη μου και δεν το πίστευα! Χριστέ μου, πότε την είχα στην κοιλιά μου και πότε μεγάλωσε… Θεέ μου, είναι το παιδί μου… δεν το πίστευα.

Λέω πότε πήγαινα στις θεατρικές παραστάσεις και ήταν στην κοιλιά μου και τώρα ίδιο μπόι να προχωράμε μαζί. Είναι το παιδί μου! Τρελάθηκα! Ήταν η καλύτερη έξοδός μου τα τελευταία χρόνια…».

Η Λάουρα είναι το μοναδικό παιδί της Μενεγάκη, στην οποία αρέσει η μαγειρική: «Η Λάουρα φτιάχνει γλυκά… Δεν ξέρω πώς. Το παιδί μόνο του ξεκίνησε και του αρέσει να μπαίνει στην κουζίνα…», έχει πει η παρουσιάστρια.

Όσο για τη σχέση της 18χρονης με τα αδέρφια της, τον Άγγελο, τη Βαλέρια και την πιο μικρή, τη Μαρίνα; Είναι απλά υπέροχη!

Σημειώνεται πως κάθε χρόνο, η Μενεγάκη κάνει τα γενέθλια της Λάουρας μαζί με της Βαλέριας, μιας και έχουν λίγες μέρες διαφορά.

Η κόρη της έχει πλέον μεγαλώσει και φαίνεται πως είναι έτοιμη να ακολουθήσει την δίκη της επαγγελματική καριέρα, έχοντας την μητέρα της δίπλα της να τη στηρίζει σε κάθε της βήμα.

Όπως είχε γράψει το περιοδικό «Ciao», δέχθηκε πρόταση από μεγάλη εταιρεία καλλυντικών για να γίνει το πρόσωπο σε όλες τις διαφημιστικές καμπάνιες.