Λάουρα Νάργες-Χρήστος Σαντικάι: Όλα όσα αποκάλυψαν για την σχέση τους

Συντάκτης: Newsroom

10 Ιουνίου 2022 11:50

Χρήστος Σαντικάϊ: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την είδηση της εγκυμοσύνης της Λάουρας Νάργες

Η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι δινύουν την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους περιμένωντας με αγωνία και χαρά να κρατήσουν στην αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτά τους.

Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε για το περιοδικό ΟΚ! και μίλησε στη Μαρία Παπαϊωάννου για τη γνωριμία και τη σχέση τους. Η πρώτη γνωριμία τους έγινε όταν ο τραγουδιστής είχε πάει μετά το The Voice, καλεσμένος στο Πρωινό, όπου η παρουσιάστρια εργαζόταν. Και κάπωσ έτσι ξεκίνησε το δικό τους love story που θα ολοκρηρώθει με τον ερχομό του μωρού τους.

Νάργες – Σαντικάι: Γάμος και βάφτιση μαζί! Τι αποκάλυψε ο Νικηφόρος

Γνωριζόσασταν αρκετά χρόνια πριν γίνετε ζευγάρι;

Λάουρα: Ναι, ήρθαμε όμως πιο κοντά όταν ο Zeraw των Vegas μου είπε «Λάουρα, πρέπει να γίνεις ράπερ» και με πήγε στο στούντιο του Χρήστου για να ηχογραφήσουμε. Tη χαρά του Χρήστου να δεις εκεί, που ήρθε άλλη μια bathroom singer να τραγουδήσει. (Γελάει.)

Χρήστος: Εκείνη τη στιγμή ο χρόνος μου ήταν λίγο πιεσμένος γιατί είχα δουλειά. Μου ζήτησε λοιπόν ο Zeraw σαν χάρη να έρθουν με τη Λάουρα. «Τι να κάνετε;» τον ρωτάω. «Θα σου πω από κοντά» μου απαντάει. Μπαίνω μέσα στο στούντιο και τους βλέπω να ραπάρουν.

Λάουρα: Εκεί είχαμε την πρώτη επαφή. Εκεί γνώρισα λίγο καλύτερα τον Χρήστο και μετά εξελίχθηκαν έτσι τα πράγματα ώστε να κάνουμε πιο πολλή παρέα.

Και πώς προέκυψε ο έρωτας;

Λάουρα: Για εμένα το «κλικ» έγινε σε δύο φάσεις. Η πρώτη ήταν όταν βρισκόμασταν όλοι μαζί παρέα. Είναι μια παρέα ανοιχτή, χύμα, με πολύ καλά παιδιά. Έβλεπα ότι ο Χρήστος διέφερε από τους άλλους και είχε κάποια στοιχεία που με γοήτευαν. Ήταν πιο γλυκός, πιο συναισθηματικός και ευαίσθητος. Τον άκουγα να λέει διάφορες θεωρίες και να αναλύει τον τρόπο που σκέφτεται και αντιμετωπίζει κάποιες καταστάσεις.

Αρκετές φορές λοιπόν είχα γυρίσει και του είχα πει «πόσο τυχερή θα είναι η γυναίκα που θα βρεθεί δίπλα σου». Απλά δεν φανταζόμουν ότι θα είμαι εγώ αυτή. Εκείνη τη στιγμή δεν μου ερχόταν στο μυαλό γιατί πίστευα ότι είμαστε φίλοι. Αυτό άλλαξε όταν πήγαμε όλοι μαζί μια μονοήμερη εκδρομή. Καθόμασταν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου και κάποια στιγμή έβαλε το χέρι του γύρω μου. Με πήρε αγκαλιά για να χωρέσουμε.

Εκείνη την ώρα ένιωσα κάτι που δεν είχα αισθανθεί τα προηγούμενα τρία χρόνια που συνειδητά ήμουν single. Είπα μέσα μου «όπα, Λάουρα, αυτό είναι πολύ όμορφο!». Μέσα σε λίγες ημέρες κάναμε σχέση και νιώθαμε λες και ήμασταν ήδη δέκα χρόνια μαζί. Από τις πρώτες εβδομάδες συζητούσαμε «πότε θα γίνει ο γάμος», «πότε θα κάνουμε παιδιά» και όλα τα σχετικά. Αυτές οι κουβέντες έμοιαζαν για εμάς πολύ λογικές γιατί τις εννοούσαμε.

Χρήστος: Εμένα το «κλικ» μου το έκανε από την πρώτη στιγμή που την είδα.