Λάουρα Νάργες: Με αυτόν τον τρόπο έχασε δεκατρία κιλά σε ενάμιση μήνα!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

21 Ιουνίου 2022 19:33

Η Λάουρα Νάργες αποκάλυψε τα μυστικά της δίαιτας που ακολούθησε και είχε ως αποτέλεσμα να αδυνατίσει κατά δεκατρία κιλά σε ενάμιση μήνα και συνολικά δεκαοκτώ σε επτά μήνες!

Η ραδιοφωνική παραγωγός Λάουρα Νάργες κατόρθωσε να απαλλαγεί από δεκαοκτώ κιλά σε περίοδο επτά μηνών! Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «The 2night Show» του ΑΝΤ1 παραδέχθηκε ότι αναγκάστηκε να ακολουθήσει αυστηρή δίαιτα, για λόγους υγείας. Στερήθηκε αρκετές τροφές αλλά το αποτέλεσμα τη δικαίωσε απόλυτα.

«Έχασα δεκαοκτώ κιλά σε επτά μήνες αλλά με πολλή δουλειά, με πολλή επιμονή. Προέκυψε κάπως κατά λάθος. Εγώ από μικρή είχα πάντα στο μυαλό μου το θέμα του τέλειου σώματος, το αδυνάτισμα, τα κιλά μου», είπε αρχικά η ραδιοφωνική παραγωγός.

Και συνέχισε λέγοντας: «Επειδή είμαι παιδί των ‘90s, με επηρέαζαν πολύ τα super models, ειδικά τότε που τα σώματά τους ήταν κρεμάστρα. Πέρασα πολλά στάδια, ειδικά στην εφηβεία ήταν λίγο πιο σκοτεινά. Δεν νιώθω πως έχω ολοκληρώσει με αυτό το θέμα, δεν το έχω κλείσει γιατί δεν έχω καταλάβει τι συμβαίνει».

Η Νάργες πρόσθεσε: «Τα περισσότερα κιλά τα έχασα μέσα σε 1,5 μήνα. Ήταν δεκατρία κιλά αλλά αυτό έγινε επειδή έκανα αποτοξίνωση εντέρου.

Ήταν ξεκάθαρα για λόγους υγείας.

Είχα πάει σε γιατρό στη Γερμανία, εκεί μου βρήκε ένα σκίσιμο στο έντερο, μου είχε πει ότι αύριο μεθαύριο θα αναρωτιόμουν γιατί έχω καρκίνο. Εκεί αγχώθηκα.

Μου έδωσε μια συγκεκριμένη δίαιτα, την οποία συμπλήρωσε μια ομοιοπαθητική αγωγή. Αυτήν τη δίαιτα, όποτε δεν νιώθω καλά, την κάνω».

Αναφερόμενη στο τι περιλαμβάνει η συγκεκριμένη δίαιτα, η Νάργες τόνισε: «Στην ουσία κόβεις τα πάντα. Το πρώτο πράγμα που κόβεις είναι η ζάχαρη, μετά όλα τα γαλακτοκομικά, ψωμί, σιτάρι. Μπορείς να τα αντικαταστήσεις με προϊόντα σικάλεως. Το ίδιο και για τα μακαρόνια».

Και κατέληξε: «Είναι μια δίαιτα σκληρή. Ούτε καφές ούτε αλκοόλ επιτρέπονται. Και ο καφές κάνει ζημιά. Όλη αυτή η δίαιτα γίνεται για να γίνει αποτοξίνωση στο έντερό σου και να λειτουργήσει κανονικά ο οργανισμός. Αυτήν τη δίαιτα την ακολουθώ στη ζωή μου. Δεν λέω, θα φάω και τη σοκολάτα μου αλλά εντάξει…».