Λάουρα Νάργες: με ποιον τραγουδιστή απολαμβάνει τις διακοπές της! Οργιάζουν οι φήμες ότι κάτι τρέχει ανάμεσά τους

Δημοσιεύθηκε: 20 Ιουλίου 2021 09:40
Λάουρα Νάργες: με ποιον τραγουδιστή απολαμβάνει τις διακοπές της! Οργιάζουν οι φήμες ότι κάτι τρέχει ανάμεσά τους

Την καλύτερή της φάση φαίνεται πως διανύει η Λάουρα Νάργες. Η οποία έχει κάνει το instagram να αναστενάξει με τις καυτές πόζες της.

Η Λάουρα Νάργες αυτό το διάστημα μάλιστα απολαμβάνει τις διακοπές της και δεν είναι μόνη! Η όμορφη παρουσιάστρια είναι με τον Νικηφόρο. Και το αποκάλυψε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό.

Ανέβασε φωτογραφία από τη βουτιά της στις Πηγές του Αχέροντα στην Πρέβεζα, τόπο καταγωγής του τραγουδιστή.

«Μη με βλέπετε χαλαρή, είχαν ξεπαγιάσει τα ποδαράκια μου και πονούσα τόσο πολύ. Αλλά σίγουρα άξιζε, για αυτήν την εμπειρία. Να ‘σαι καλά φωτογράφε @nikiforos_vithoulkas για το ψυχολογικό μπουστάρισμα», έγραψε η ίδια.

Θυμίζουμε πως πριν καιρό είχα κυκλοφορήσει φήμες που τους ήθελαν ζευγάρι. Με τον ίδιο τον τραγουδιστή όμως να τις διαψεύδει.

«Με τη Λάουρα είμαστε φιλικό ζευγάρι! Εννοώ ότι κάνουμε πολλή παρέα, πραγματικά έχουμε δέσει κι έχουμε κουμπώσει πάρα πολύ, είναι φανταστικό παιδί και ρίχνουμε πολύ γέλιο. Καμιά φορά παρεξηγείται η φιλία ανάμεσα σε έναν άντρα και μια γυναίκα. Ακόμα και οι δικοί μου άνθρωποι δεν το πιστεύουν, με ρωτάνε αν είμαι ή όχι με τη Λάουρα», είχε πει.

Το αν η σχέση τους περιορίζεται σε φιλικό επίπεδο ή κάτι παραπάνω, αυτό σίγουρα το γνωρίζουν μόνο οι ίδιοι.