Λάρι Κινγκ: άφησε την τελευταία του σύζυγο… άφραγκη – Είναι έτοιμη να προσβάλλει τη διαθήκη

17 Φεβρουαρίου 2021 18:15

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε την χήρα του διάσημου δημοσιογράφου Λάρι Κινγκ μετά τον θάνατό του. Έμαθε ότι είχε κάνει μια χειρόγραφη τροπολογία στη διαθήκη του, με την οποία την αποκλείει από κάθε δικαίωμα στην μεγάλη περιουσία του.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα που κάνουν τον γύρο του κόσμου τις τελευταίες ώρες, ο Λάρι Κινγκ άλλαξε τη διαθήκη του στις 17 Οκτωβρίου 2019. Ορίζοντας την ισότιμη κατανομή της περιουσίας του ύψους 2 εκατομμυρίων δολαρίων στα πέντε παιδιά του σε περίπτωση θανάτου του. Αποκλείοντας εντελώς την τελευταία σύζυγό του.

Η επικαιροποιημένη διαθήκη άλλαξε τα σχέδια της χήρας και έβδομης συζύγου του Κινγκ. Το κείμενό της γράφτηκε δύο μήνες αφού ο θρυλικός δημοσιογράφος υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από αυτήν.

Ωστόσο, το διαζύγιό τους δεν είχε οριστικοποιηθεί πριν τον θάνατό του. Οπότε η Σον πιστεύει ότι και εκείνη δικαιούνται ένα ποσό από την περιουσία του. Μάλιστα, ισχυρίζεται ότι ο Κινγκ ενδεχομένως να δέχτηκε πιέσεις για να προχωρήσει στην εν λόγω αλλαγή στη διαθήκη του. Είναι αποφασισμένη να κινηθεί νομικά για να πάρει αυτό που της αντιστοιχεί.

Όπως ισχυρίζεται η έβδομη σύζυγος του Κινγκ, οι δυο τους είχαν φτιάξει μαζί ένα “οικογενειακό σχέδιο για την περιουσία τους”το 2015. Τώρα, λοιπόν είναι έτοιμη να προχωρήσει νομικά για να διεκδικήσει ό,τι της ανήκει, όπως δήλωσε η ίδια στο Page Six.

Η προβληματική διαθήκη του Λάρι Κινγκ

Η κληρονομιά του Λάρι Κινγκ ήταν έτσι κι αλλιώς προβληματική. Δύο από τα πέντε παιδιά του πέθαναν το 2020 σε διάστημα 23 ημερών. Οπότε ο διαχωρισμός της περιουσίας περιπλέκεται.

Ο λόγος που περιπλέκει τα πράγματα είναι το γεγονός ότι το διαζύγιο με την Σον δεν είχε οριστικοποιηθεί μέχρι τον θάνατό του.

Το ζευγάρι  ήταν παντρεμένο για 22 χρόνια. Ο μεγαλύτερος από τους 8 γάμους του Λάρι Κινγκ. Υπέβαλαν αίτηση διαζυγίου τον Αύγουστο του 2019, αλλά δεν είχε ακόμη διευθετηθεί στο δικαστήριο.