Εκλογές: Ο Λαζόπουλος, ως χήρα με μαύρη πλερέζα & ο Μητσικώστας, ως Ακριβοπούλου, δίνουν ρεσιτάλ (pic+vds)

Δημοσιεύθηκε: 30/05/2019 15:30
Εκλογές: Ο Λαζόπουλος, ως χήρα με μαύρη πλερέζα & ο Μητσικώστας, ως Ακριβοπούλου, δίνουν ρεσιτάλ (pic+vds)

Eυρωεκλογές 2019. Έγιναν πρώτο θέμα στην εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου και του Γιώργου Μητσικώστα. Τον πρώτο αυτή τη φορά άξιζε να τον δεις ως… χήρα με μαύρη πλερέζα. Απολαυστικός, «χτύπησε κόκκινο». Οι ατάκες του έγραψαν. Ομοίως και του Γιώργου Μητσικώστα, που έβαλε την περούκα κι έγινε μαντάμ Ακριβοπούλου!

Ο Λάκης και το «Τσαντίρι» του

«Αχ, γυναίκες από την Χαλκίδα ήρθατε να τον κλάψουμε… Αχ…Αχ.. Αχ… τον ξέρω τον καημό… Αχ… Όλα τα έδωσες, τι ήθελαν πια; Τι θέλαν; Να σου πάρουν και αυτά που έχεις στο παντελόνι σου; Όλα. Αλλά μην τον αφήσεις τον Έλληνα μόνο του σε κλειστό χώρο, που δεν τον βλέπεις. Ή χ@@ει ή ψηφίζει! Ή και τα δυο μαζί. Τι ψηφοχε@@μο ήταν αυτό; Αχ, 9 μονάδες πως έφυγαν έτσι; Και τώρα; Άνοιξε πέτρα…» είπε και «έπεσε» το διαχρονικό τραγούδι με τη φωνάρα της κολλητής του, Μαρινέλλας ως μουσική υπόκρουση.

Ο Μητσικώστας ως Ακριβοπούλου

Δίνει «ρέστα» ο Γ.Μητσικώστας ως Κ.Ακριβοπούλου – Η δημοσκόπηση που πάει στον Θεό τον ΣΥΡΙΖΑ (βίντεο)

Την ανατροπή έκανε δημοσκόπηση που παρουσίασε η Κατερίνα Ακριβοπούλου στην ΕΡΤ, στην οποία ο ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να σαρώνει στις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Μια μικρή λεπτομέρεια, όμως είναι ότι τη συγκεκριμένη δημοσκόπηση την επινόησε ο Γιώργος Μητσικώστας που εμφανίστηκε ως Κατερίνα Ακριβοπούλου και δίνει ρέστα.