Λεάνα Μάρκογλου: η σύζυγος του Πάνου Καλλίδη ξεκαθαρίζει ποια είναι η σχέση τους με τον Γιώργο Λιβάνη, τον Σάκη Κατσούλη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη από το Survivor 4 (βίντεο)

22 Μαρτίου 2021 15:15

Η σύζυγος του Πάνου Καλίδη, Λεάννα Μάρκογλου βρέθηκε στο σπίτι των Roomies. Μίλησε για το Survivor και αυτά που παρατηρούσε πως συνέβαιναν στον Πάννο Καλλίδη.

«Έκλαιγα πάρα πολύ όταν τον έβλεπα. Δεν περίμενα ότι θα βγάλει κι εκείνος αυτό το συναίσθημα.

Με δυσκόλευε να βλέπω αυτές τις συμπεριφορές απέναντί του και ήμουν σίγουρη ότι θα αποχωρήσει. Είναι πολύ ευαίσθητος και είμαι περήφανη για εκείνον και χαίρομαι για τα σχόλια και την αγάπη», είπε. Αποκάλυψε πώς ο Πάνος Καλίδης της ανακοίνωσε την απόφασή του να πάρει μέρος στο Survivor 4.

«Ήρθε μια μέρα σπίτι και μου λέει έκανα ένα ραντεβού στα γραφεία της Acun για το Suvivor. Καλά του λέω, τι θα φάμε και φεύγω. Δεν το σχολίασα καν. Το βράδυ που κοιμήθηκαν τα παιδιά μου λέει “μάλλον θα πάω”.

Ο Πάνος δεν μπορούσε να ανέβει ούτε μια σκάλα αλλά έχει να κάνει με την ψυχή. Όταν έχεις ψυχή κάνεις θαύματα. Δεν το έχει καθόλου με το να τσακώνεται. Με το που πήγαν να τον μπλέξουμε έπεσε».

«Τη Μαριαλένα δεν την ξέρω, ούτε o Πάνος. Τον Σάκη δεν τον ήξερε ο Πάνος, απλά ο στυλίστας του έπαιρνε ρούχα από το μαγαζί του Σάκη. Τον Γιώργο Λιβάνη, τη σχέση της Μαριαλένας, τον έβαφα εγώ. Έχουν σχέση τα παιδιά, είναι μαζί».