Λευτέρης Πετρούνιας: «I’m Back!» (video)

25 Νοεμβρίου 2018 19:01

Mε ένα συγκινητικό βίντεο, με τον τίτλο «I’ m Back», το οποίο δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο YouTube, ο Λευτέρης Πετρούνιας αναφέρθηκε στη δύσκολη χρονιά που πέρασε και την υπομονή που έκανε μέχρι να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Υπενθυμίζεται πως εδώ και πολλούς μήνες, ο πρωταθλητής ταλαιπωρούνταν από τενοντοπάθεια στον αριστερό ώμο.

Ο Πετρούνιας συγκλονίζει με τα όσα αναφέρει σχετικά με το πρόσφατο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, στο οποίο κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο.

«Την ημέρα του προκριματικού έφτασα σε ένα σημείο να μην μπορώ να αγωνιστώ, να κλαίω από τον πόνο και να συζητάμε το ενδεχόμενο του να αποσυρθώ μισή ώρα πριν αγωνιστώ. Το 70% όλης της προσπάθειας που κάνω είναι για τους Έλληνες και για όλο αυτό που εισπράττω. Ο γιατρός μου είπε ότι μπορώ να αγωνιστώ στο Παγκόσμιο και ότι δεν υπήρχε κίνδυνος σοβαρότερου τραυματισμού. Τώρα, όλα είναι στο χέρι το δικό μου και των φυσικοθεραπευτών μου για το πόσο γρήγορα θα μπω. Είμαι ήδη στην τρίτη εβδομάδα και προχωράω πολύ γρήγορα», τόνισε ο χρυσός Ολυμπιονίκης που πριν κάνει την επέμβαση, φρόντισε να κατακτήσει τον τρίτο συνεχόμενο παγκόσμιο τίτλο της καριέρας του στην Ντόχα, προσφέροντας μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια στον ίδιο και σε εκατομμύρια Έλληνες σε όλο τον κόσμο.

Αφού πρώτα ευχαρίστησε όλους εκείνους που του έστειλαν μηνύματα υποστήριξης, γνωστούς και άγνωστους στον ίδιο, ο κορυφαίος γυμναστής σημείωσε με νόημα: «Πριν από δύο εβδομάδες πανηγύριζα που πήρα το παγκόσμιο και δύο εβδομάδες μετά πανηγυρίζω που βάζω την μπλούζα μου».

Και κατέληξε: «Πρέπει να γίνω καλά να είμαι πιο δυνατός για να πάρουμε την πρόκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα τον Οκτώβριο για το Τόκιο. Αυτός είναι ο μεγάλος στόχος. Πρέπει να καταφέρουμε να πάρουμε πανηγυρικά την πρόκριση με ένα ακόμη τίτλο, τον τέταρτο και να πετάξουμε στο Τόκιο. Όταν γίνει καλά ο ώμος θα πετάω, δεν θα πατάω! Θεωρώ πως τα καλύτερα έρχονται. Θα πάμε όλοι μαζί στο Τόκιο για να φέρουμε το χρυσό μετάλλιο».