Λέκκας Ιωάννης | Κτηνιατρείο – Ιατρείο Μικρών Ζώων Λουτράκι

22 Ιουνίου 2022 10:47

Λέκκας Ιωάννης | Κτηνιατρείο – Ιατρείο Μικρών Ζώων Λουτράκι

Το κτηνιατρείο μας “Λέκκας Ιωάννης” το οποίο βρίσκεται στο Λουτράκι Κορινθίας, λειτουργεί από το 2006 παρέχοντας ποιοτικές υπηρεσίες στους μικρούς μας φίλους. Η αγάπη μας για τα κατοικίδια μας οδήγησε στην δημιουργία ενός σύγχρονου κτηνιατρείου, πλαισιωμένο από έμπειρους και εξειδικευμένους κτηνιάτρους, το οποίο μπορεί να χειριστική οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε με το κατοικίδιο σας.

Στον πλήρως εξοπλισμένο χώρο του κτηνιατρείου μας διενεργούνται όλες οι απαραίτητες εξετάσεις για τη σωστή διάγνωση και αντιμετώπιση κάθε προβλήματος υγείας που ταλαιπωρεί το σκύλο, την γάτα, το κουνέλι, το ινδικό χοιρίδιο, το πτηνό ή οποιοδήποτε άλλο κατοικίδιο διαθέτετε.

Όλες οι περιπτώσεις αντιμετωπίζονται με τον ίδιο ζήλο και υψηλό αίσθημα ευθύνης, ενώ φιλοσοφία μας είναι η παροχή άρτιων κτηνιατρικών υπηρεσιών και η γρήγορη αποκατάσταση της υγείας των ζώων.

Με αγάπη και σεβασμό απέναντι στους μικρούς μας φίλους, στο κτηνιατρείο μας “Λέκκας Ιωάννης”, προσφέρουμε ολοκληρωμένες κτηνιατρικές υπηρεσίες με σκοπό την προάσπιση της υγείας των μικρών ζώων ακολουθώντας όλα τα σύγχρονα δεδομένα στην κτηνιατρική επιστήμη, με συνεχή εκπαίδευση και μεράκι

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
Προληπτικός Έλεγχος
Εμβολιασμοί
Αποπαρασιτώσεις
Χειρουργικές Υπηρεσίες
Βραχεία Νοσηλεία
Διαγνωστικές Υπηρεσίες
Αιματολογικές Εξετάσεις
Εγκυμοσύνη – Γέννα
Καλλωπισμός Κατοικιδίων

Επίσης διαθέτουμε μεγάλο φάσμα κτηνιατρικών φαρμάκων, τροφών καθώς και μεγάλη ποικιλία από αξεσουάρ τα οποία μπορείτε να προμηθευτείτε για τα ζώα σας.

ΚΑΛΛΩΠΙΣΜΟΣ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΩΝ
Το τμήμα καλλωπισμού λειτουργεί, με τρόπο ώστε αυτός να γίνεται μια χαλαρή εμπειρία για τα κατοικίδια μας. Το καθαρό και ευχάριστο περιβάλλον, τα επαγγελματικά μηχανήματα και προϊόντα, η αγάπη μας για τα κατοικίδια, δημιουργούν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
Κούρεμα
Κόψιμο νυχιών
Χτένισμα

Μην ξεχνάτε, τα ζωάκια μας θέλουν να είναι καθαρά και εμείς θέλουμε να τα αγκαλιάζουμε περισσότερο!!!

Επισκεφτείτε το κτηνιατρείο μας
για τη φροντίδα των αγαπημένων σας τετράποδων, των πιστών αυτών φίλων. Οτιδήποτε κι αν τους συμβεί είμαστε δίπλα σας για να του παράσχουμε υπεύθυνη ιατρική φροντίδα, ώστε να ξαναγίνει υγιή και ευδιάθετο.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Λέκκας Ιωάννης | Κτηνιατρείο - Ιατρείο Μικρών Ζώων Λουτράκι