Λένα Δροσάκη – Αλέξανδρος Μπουρδούμης: η πρώτη έξοδος του ζευγαριού μετά την ποινική δίωξη του Φιλιππίδη

Δημοσιεύθηκε: 13 Μαΐου 2021 20:15
Λένα Δροσάκη - Αλέξανδρος Μπουρδούμης: η πρώτη έξοδος του ζευγαριού μετά την ποινική δίωξη του Φιλιππίδη

Η ηθοποιός Λένα Δροσάκη μετά από την τρικυμία των καταγγελιών για παρενόχληση κατά του Πέτρου Φιλιππίδη, νιώθει εν μέρει διακαιωμένη. Πλέον είναι ευτυχισμένη και απολαμβάνει τη ζωή στο πλευρό του συζύγου της Αλέξανδρου Μπουρδούμη. Mε τον οποίο έχει αποκτήσει ένα πανέμορφο αγοράκι.

Λένα Δροσάκη – Αλέξανδρος Μπουρδούμης: η πρώτη έξοδος του ζευγαριού μετά την ποινική δίωξη του Φιλιππίδη.

Η Λένα Δροσάκη με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και την Πηνελόπη Αναστασοπούλου, στις αρχές Φεβρουαρίου, βγήκαν δημόσια και κατήγγειλαν για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας τον Πέτρο Φιλιππίδη. Zητώντας παράλληλα τη διαγραφή του από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών.
Στο πλευρό της Λένας Δροσάκη στάθηκε από την πρώτη στιγμή ο άντρας της ζωής της, Αλέξανδρος Μπουρδούμης. Ο ίδιος μάλιστα δεν στήριξε απλά τη σύζυγό του, αλλά και ολόκληρο το ελληνικό #metoo. Έτσι ώστε να αποτραπούν στο μέλλον παρόμοιες καταστάσεις.
Τρεις μήνες μετά τις σοκαριστικές αποκαλύψεις, η ώρα της κρίσης έφθασε για τον γνωστό κωμικό ηθοποιό και σκηνοθέτη. Του ασκήθηκε βαριά ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για έναν βιασμό και για δύο απόπειρες βιασμού, σύμφωνα με την Εισαγγελία της Αθήνας. Έτσι η δικαίωση αναμένεται για όλα τα θύματά του.
Η Λένα Δροσάκη και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης πραγματοποίησαν την πρώτη τους έξοδο, μιας και πλέον είναι ανοιχτά και τα εστιατόρια. Επέλεξαν να γευτούν σούσι, στο Tokyo Joe στο Κολωνάκι.
Η ηθοποιός ανέβασε διάφορα stories στο Instagram με τον αγαπημένο της, με τους δυο τους να δείχνουν πιο ευτυχισμένοι και χαρούμενοι από ποτέ.
https://www.instagram.com/ciao.gr/
https://www.instagram.com/ciao.gr/
https://www.instagram.com/ciao.gr/