Λένα Δροσάκη – Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Πιασμένοι χέρι – χέρι στη δίκη του Φιλιππίδη

18 Μαρτίου 2022 14:29

Λένα Δροσάκη - Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Πιασμένοι χέρι – χέρι στη δίκη του Φιλιππίδη

Σήμερα ήταν προγραμματισμένη η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη. Ο ηθοποιός κατηγορείται για έναν βιασμό και δυο απόπειρες. Από τον περασμένο Ιούλιο βρίσκεται προφυλακισμένος στις φυλακές Τρίπολης.

Λένα Δροσάκη – Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Πιασμένοι χέρι – χέρι στη δίκη του Φιλιππίδη

Ο ίδιος σήμερα, λόγω ενός σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει δεν κατάφερε να παραστεί στο δικαστήριο και έτσι η δίκη διακόπηκε για τις 28 Μαρτίου.

Ωστόσο στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο το παρών εκτός από τις τρεις καταγγέλλουσες.

Έδωσαν και ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας καθώς και αρκετές άλλες ηθοποιοί που έχουν να καταθέσουν τις δικές τους εμπειρίες από τον ηθοποιό.

Η Λένα Δροσάκη έφτασε στο δικαστήριο μαζί με τις συναδέλφους της αλλά και με τον σύζυγό της, Αλέξανδρο Μπουρδούμη ο οποίος την κρατούσε συνεχώς από το χέρι δείχνοντάς της την στήριξή του στο πρόσωπό της.

Πέτρος Φιλιππίδης: «Ακόμα και με καροτσάκι θα έρθει στο δικαστήριο. Θα τον παρακαλέσω»

Ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν θα παρευρεθεί στο δικαστήριο που θα ξεκινήσει αύριο λόγω σοβαρότατων προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει σύμφωνα με τον συνήγορο του.

Μέσα από την πρωινή εκπομπή του ANT1 αποκαλύφθηκε ότι θα καταθέσουν εναντίον του Πέτρου Φιλιππίδη ένας γυναικολόγος.

Αλλά και ένα υψηλότατο στέλεχος τηλεοπτικού σταθμού το οποίο συνεργαζόταν με τον Πέτρο Φιλιππίδη και είχε δεχθεί άγριες σεξουαλική επίθεση από τον ηθοποιό.

Ύστερα από τα όσα μεταδόθηκαν από την πρωινή εκπομπή του ANT1 παρενέβη ο Συνήγορος του Πέτρου Φιλιππίδη ο οποίος κατηγόρησε την εκπομπή.

Και τους δημοσιογράφους για τηλεοπτικό δικαστήριο το οποίο βασίζεται σε ψευδείς ειδήσεις που μεταδίδονται.

Χωρίς να έχουν πρώτα διασταυρωθεί κατηγορώντας ευθέως τον δημοσιογράφο Τάσο Τεριακη για παραπληροφόρηση και τηλεοπτικές δίκες με κατηγορούμενο τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Αφού τα πνεύματα ηρέμησαν ο συνήγορος του Πέτρου Φιλιππίδη αποκάλυψε ότι ο ηθοποιός δεν θα παρευρεθεί στο δικαστήριο.

Διότι αντιμετωπίζει σοβαρότατα προβλήματα υγείας ενώ θα πρέπει να μεταφερθεί στο δικαστήριο με καροτσάκι αφού πλέον οι δυνάμεις του τον έχουν εγκαταλείψει και δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες της δίκης

“Πήρα τους δικηγόρους των γυναικών που καταγγέλλουν τον κύριο Φιλιππίδη και τους είπα ότι ο κύριος Φιλιππίδης δεν είναι σε θέση σωματικά να παραστεί στο δικαστήριο.

Από τη στιγμή που ο πρωταγωνιστής μίας δίκης δεν είναι σε θέση να είναι εκεί δε θα ξεκινήσει η δίκη. Θα ζητήσω διακοπή της δίκης.

Και μετά, αν δε μπορεί να έρθει, θα τον παρακαλέσω να έρθει έστω και με καροτσάκι. Διότι δίκη χωρίς να είναι παρών ο Φιλιππίδης, θα είναι παρωδία το πρόβλημα είναι παθολογικό και ελπίζω να είναι σε θέση να έρθει στην επόμενη δικάσιμο.

Ακόμα και με καροτσάκι θα έρθει. Δεν είναι σε κατάσταση να πάει στο νοσοκομείο ακόμα. Θα έρθει στο δικαστήριο ακόμα και με καροτσάκι».