Λένα Δροσάκη: Μιλάει πρώτη φορά για το επεισόδιο με τη σύζυγο του Πέτρου Φιλιππίδη στα δικαστήρια

Συντάκτης: Newsroom

28 Μαΐου 2022 11:15

Η Λένα Δροσάκη μιλά πρώτη φορά τηλεοπτικά για την καταγγελία κατά του Πέτρου Φιλιππίδη - «Αρρώστησα, δεν ήταν εύκολο»

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε η πλευρά του Πέτρου Φιλιππίδη ότι η Λένα Δροσάκη έσπρωξε την σύζυγό του Ελπίδα Νίνου επιδεικτικά έξω από την αίθουσα του δικαστηρίου.

Μάλιστα στο επεισόδιο παρενέβη και ο γιος του Πέτρου Φιλιππίδη ο οποίος κάλεσε τους αστυνομικούς να διευθετήσουν την υπόθεση και να κινηθούν εναντίον της ηθοποιού Λένας Δροσάκη.

Από την πλευρά της η Λένα Δροσάκη ξεκαθάρισε πως ουδέποτε υπήρξε τέτοιο περιστατικό και ότι όλα αυτά δημιουργούνται από την πλευρά του Πέτρου Φιλιππίδη προς χάριν εντυπώσεων και για να αποπροσανατολιστεί το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης σε σχέση με την υπόθεση.

Η Λένα Δροσάκη έδωσε την δική της απάντηση για τα όσα συνέβησαν έξω από την αίθουσα του δικαστηρίου που εκδικάζεται η υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη στην πρωινή εκπομπή του Mega «Χαμόγελα και πάλι» κατηγορώντας ευθέως την οικογένεια του Πέτρου Φιλιππίδη για ψευδή που διαρρέει προς τον Τύπο.

«Με ρωτούν από χθες το πρωί αρκετοί άνθρωποι τι συνέβη έξω από την αίθουσα του δικαστηρίου σε μία διακοπή της δίκης του Πέτρου Φιλιππίδη. Τους απαντώ τίποτε νέο και διαφορετικό από αυτά που γίνονται εδώ και δύο μήνες περίπου μέσα ή έξω από το δικαστήριο στη συγκεκριμένη υπόθεση. Εκφοβισμοί, απειλές, τραμπουκισμοί, ειρωνεία και ηθική απαξίωση όλων μας. Όλων εκείνων που καταγγέλλουν, όλων εκείνων που συμπαραστέκονται, όλων εκείνων που σέβονται και αναγκάζονται να προστρέξουν στη δικαιοσύνη για να απαιτήσουν τον δικό τους σεβασμό.

Ένα δικαστήριο για όλους εμάς είναι μία ιερή διαδικασία. Όλοι εμείς, φύση και θέση, δεν θα προβαίναμε σε πράξεις βίας, ή παραβατικής συμπεριφοράς απέναντι σε έναν άλλον άνθρωπο στο πλαίσιο μίας επίπονης δικαστικής διαδικασίας, στη διάρκεια της οποίας προσπαθούμε να σταθούμε με αξιοπρέπεια. Ο,τιδήποτε άλλο αναφέρεται ή διαδίδεται από διάφορους, απλώς αποτελεί διαιώνιση του εκφοβισμού μας και ευτελισμού της προσωπικότητας όλων μας. Για όσους έχουν την παραμικρή αμφιβολία, ας έλθουν να το διαπιστώσουν μόνοι τους. Θα μας βρουν εκεί».