Λένα Δροσάκη: «Ο Αλέξανδρος είναι για μένα πια αυτό που λέμε ο άνθρωπός μου»

17 Σεπτεμβρίου 2021 20:15

Λένα Δροσάκη: «Ο Αλέξανδρος είναι για μένα πια αυτό που λέμε ο άνθρωπός μου»

«Μια γυναίκα θέλει χρόνο για να συνειδητοποιήσει τις αλλαγές που έρχονται στη ζωή της όταν κάνει ένα παιδί. Αλλαγές στο σώμα της, στους ρόλους πώς να προγραμματίζει πια τον χρόνο της. Είμαι ακόμα στη φάση που προσπαθώ να διαχειριστώ». Είπε η Λένα Δροσάκη για την μητρότητα.

Λένα Δροσάκη: «Ο Αλέξανδρος είναι για μένα πια αυτό που λέμε ο άνθρωπός μου».

Η σχέση της με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη άλλαξε με την γέννηση του παιδιού τους

«Ναι. Έχει αλλάξει και από τότε που ήμασταν μόνο οι δυο μας, αλλά έχει αλλάξει και μέσα σε αυτούς τους 13 μήνες, από τη στιγμή που γέννησα. Ο Αλέξανδρος είναι για μένα πια αυτό που λέμε “ο άνθρωπός μου’. Έχει χαθεί βέβαια το γκομενικό στοιχείο, που λέμε, αυτό το δυαδικό που είχαμε στην αρχή ως ερωτευμένοι, γιατί ο Αναστάσης παίρνει χρόνο και χώρο και από τους δυο μας. Αυτό μου στοίχισε πολύ τον πρώτο καιρό και θύμωνα που το είχαμε χάσει. Τώρα όμως είναι τόσο βαθύ αυτό το δέσιμο που έχουμε, που ακόμα και το ερωτικό στοιχείο έχει μεταφερθεί σε άλλο επίπεδο. Η σχέση που έχουμε τώρα με τον Αλέξανδρο με γεμίζει και είναι κάτι που συνειδητοποίησα πρόσφατα. Βέβαια, και ο ίδιος είναι πολύ υποστηρικτικός μαζί μου. Κατανοεί τις ανάγκες μου».

Είναι καλός πατέρας;

«Είναι καταπληκτικός πατέρας. Ασχολείται μαζί του, παίζουν, του κάνει τον καραγκιόζη. Ο Αναστάσης είναι πολύ τυχερός που τον έχει». Είπε στο Gala.