Λένα Παπαληγούρα: «Είχα πολλές προτάσεις να ασχοληθώ με την πολιτική»

4 Μαΐου 2022 09:20

Λένα Παπαληγούρα: «Είχα πολλές προτάσεις να ασχοληθώ με την πολιτική»

Η Λένα Παπαληγούρα ήταν καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2Night Show και μίλησε για τον ρόλο που έπαιξε το βαρύ επίθετό της στην καριέρα της, αλλά και για τη στήριξη που είχε πάντα από τους δικούς της ανθρώπους

Λένα Παπαληγούρα: «Είχα πολλές προτάσεις να ασχοληθώ με την πολιτική».

«Οι γονείς μου ήξεραν ότι με ενδιαφέρει η υποκριτική από τότε που πήγαινα στο σχολείο. Ήμουν καλή μαθήτρια, δεν ήταν τυχαία επιλογή το θέατρο». Είπε αρχικά η Λένα Παπαληγούρα. Ενώ πρόσθεσε ότι: «Αυτό που έμαθα μέσα από τη δουλειά του πατέρα μου, που το βλέπω και στη δική μου είναι πως μια στιγμή είσαι πάνω και μία κάτω».

Της έχουν γίνει προτάσεις για να ασχοληθεί με την πολιτική

«Έχω υπαρξιακή σχέση με τη δουλειά μου. Είχα πολλές προτάσεις να ασχοληθώ με την πολιτική. Αλλά έχω έμφυτη ανασφάλεια και φόβο έκθεσης. Όταν είναι να βγω στη σκηνή, νιώθω ένα βάσανο, δεν μου είναι εύκολο».

Στη συνέχεια ο παρουσιαστής την ρώτησε αν το επίθετό της έπαιξε ρόλο στις δουλειές της. Ή αν αντιμετώπισε την κουλτούρα του «ο μπαμπάς της θα έβαλε κάποιο μέσο»

Για να πάρει την απάντηση: «Δεν το επέτρεψα και φοβόμουν μην πουν ότι με βοήθησε ο πατέρας μου στη δουλειά. Γιατί δεν το έκανε. Ήξερα ότι ο πατέρας μου δεν βοήθησε πουθενά. Δεν πήρε κάποιο τηλέφωνο γιατί δεν είναι αυτός ο χαρακτήρας του. Οπότε ξεκινούσα με τρομερή διάθεση ότι μπορώ να τα καταφέρω μόνη μου. Είχα πολλή διάθεση να αποδείξω, ότι μπορώ να τα καταφέρω μόνη μου».

«Σίγουρα φαντάζομαι ότι όταν βλέπεις 1000 βιογραφικά και βλέπεις αυτό το επίθετο, μπορεί να πεις “α είναι η κόρη αυτουνού, ας τη δούμε”. Κάποιος μπορεί να με κάλεσε για οντισιόν επειδή με λένε έτσι. Μπορεί, λοιπόν, κάποιος να είδε το όνομά μου στο βιογραφικό και να με κάλεσε σε μια οντισιόν από περιέργεια, το θέμα είναι πως το διαχειρίζεσαι από εκεί και πέρα». Κατέληξε η Λένα Παπαληγούρα.