Λένα Παπαληγούρα: «Θεωρούσα ότι δεν μπορώ εύκολα να κάνω παιδιά – Δεν ήρθε αμέσως ο γιος μου ο πρώτος»

9 Ιανουαρίου 2022 18:15

Λένα Παπαληγούρα: «Θεωρούσα ότι δεν μπορώ εύκολα να κάνω παιδιά - Δεν ήρθε αμέσως ο γιος μου ο πρώτος»

Η Λένα Παπαληγούρα βρέθηκε στην εκπομπή Μαμά – δες στην ΕΡΤ και μίλησε για την απόφαση να ασχοληθεί με την υποκριτική τέχνη. Αυτό το διάστημα πρωταγωνιστεί στην παράσταση Γυάλινος Κόσμος στο θέατρο. Παράλληλα αναφέρθηκε στην οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τον σύζυγό της, Άκη Πάντο και στα δύο παιδιά που έχουν αποκτήσει.

Λένα Παπαληγούρα: «Θεωρούσα ότι δεν μπορώ εύκολα να κάνω παιδιά – Δεν ήρθε αμέσως ο γιος μου ο πρώτος». Είχε μεγάλη ανησυχία γιατί οι γονείς της είχαν κάνει μεγάλες προσπάθειες μέχρι να την αποκτήσουν.

Οι σπουδές στα ΜΜΕ και η απόφαση να γίνει ηθοποιός

«Μεγάλωσα σε ένα σπίτι με πολλή αγάπη και όρια. Δεν ξαφνιάστηκε η οικογένειά μου από την απόφασή μου να γίνω ηθοποιός. Μπήκα στο πανεπιστήμιο, στα ΜΜΕ στο Πάντειο αλλά δεν βγήκα!»

Η οικογένεια που δημιούργησε και η σχέση της με την Ιωάννα Παππά

«Ο άντρας μου δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο. Μόνο πλάγια, ο αδελφός του είναι σύντροφος της Ιωάννας Παππά και έτσι προέκυψε και γι’ αυτό μας πάντρεψε η Ιωάννα. Τα παιδιά ήρθαν γρήγορα στη ζωή μας. Όταν είναι έτοιμοι οι άνθρωποι συμβαίνει. Επειδή οι γονείς μου με απέκτησαν σε μεγάλη ηλικία και προσπαθούσαν πολλά χρόνια και δεν ήρθα εύκολα, είχα μία μεγάλη αγωνία μήπως συμβεί το ίδιο και σε μένα και θεωρούσα ότι δεν μπορώ εύκολα να κάνω παιδιά. Δεν ήρθε αμέσως ο γιος μου ο πρώτος, ίσως λόγω αυτής της αγωνίας.

Όλη μου η ζωή φωτίστηκε αλλιώς. Τα παιδιά μου είναι πηγή φωτός. Δεν αποκλείω ένα τρίτο παιδί.

Το σπίτι μας είναι ένας παιδότοπος. Είναι όμορφη η καθημερινότητα. Εγώ δεν έχω αδέλφια και είναι όμορφο να παρατηρώ πώς μεγαλώνουν τα παιδιά μου. Δεν μπορούσα να με φανταστώ χωρίς παιδιά. Οπότε όταν ήρθαν ήθελα να τους δώσω χώρο. Στο πρώτο όταν ήρθε αποφάσισα να μην δουλέψω για να είμαι μαζί του». Αποκάλυψε η Λένα Παπαληγούρα στη Ζωή Κρονάκη.