Λένα Ζευγαρά: Αντιδράσεις για τη συναυλία της στο Καρναβάλι της Ξάνθης με αμοιβή 26 χιλιάδες ευρώ

Συντάκτης: Newsroom

10 Φεβρουαρίου 2023 13:29

Λένα Ζευγαρά: Αντιδράσεις για τη συναυλία της στο Καρναβάλι της Ξάνθης με αμοιβή 26 χιλιάδες ευρώ

Ένα έγγραφο που δείχνει ότι η αμοιβή που θα πάρει η Λένα Ζευγαρά, η οποία θα ανοίξει σήμερα τις εκδηλώσεις για το Καρναβάλι της Ξάνθης κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες.

Το έγγραφο δημοσιεύτηκε στη «Διαύγεια» και δείχνει ότι η δημοφιλής τραγουδίστρια θα λάβει από το Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης ως αμοιβή / καλλιτεχνική δαπάνη 26.040 ευρώ για να εμφανιστεί στην πόλη της βόρειας Ελλάδας.

Μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, δεν έχει ξεκαθαριστεί, αν αυτό το ποσό αφορά μόνο στην τραγουδίστρια ή συνολικά σε δαπάνη που αφορά στον ήχο, στα φώτα, στην ορχήστρα κτλ, κάτι που επεσήμανε και ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο δήμαρχος Ξάνθης, κ. Μανώλης Τσέπελης μίλησε στο Πρωινό και ρωτήθηκε σχετικά από τον Γιώργο Λιάγκα. «Πρώτον, θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι σε αυτό το μεγάλο τον θεσμό σ’ αυτή την ευλογημένη περιοχή πάντα φέρνουμε μεγάλα μουσικά σχήματα. Είναι στο κέντρο της πλατείας δωρεάν για 110.000 κόσμο και βέβαια και από την ευρύτερη περιοχή. Αυτά τα χρήματα είναι η φιλοξενία, ολό το μουσικό σχήμα που συνοδεύει την κυρία, τα αεροπορικά εισιτήρια, τα ηχητικά, όλα. Είναι ένα κομμάτι χρηματοδότησης» είπε χαρακτηριστικά.

Eνώ για την αμοιβή της Λένας Ζευγαρά δήλωσε: «Δεν το ξέρω αυτό το κανονίζει ο μάνατζερ όχι εγώ».