Λένα Ζευγαρά: «Κανένας δρόµος δεν είναι στρωµένος µε ροδοπέταλα, ούτε ο δικός µου»

9 Αυγούστου 2021 22:15

Λένα Ζευγαρά: «Κανένας δρόµος δεν είναι στρωµένος µε ροδοπέταλα, ούτε ο δικός µου»

Η Λένα Ζευγαρά μίλησε για τις τρικλοποδιές που έχει δεχτεί στον χώρο της δουλειάς της. Επίσης αποκάλυψε πως της έχει γίνει πρόταση γάμου επί σκηνής.

Λένα Ζευγαρά: «Κανένας δρόµος δεν είναι στρωµένος µε ροδοπέταλα, ούτε ο δικός µου».

Η επιτυχία για σένα ήρθε σύντοµα και είναι πολύ µεγάλη. Είναι κάτι που ονειρευόσουν;

Το πίστεψα από την αρχή. Με σκληρή δουλειά, σωστούς συνεργάτες, θετική πίστη και τη βοήθεια του Θεού, έρχεται η επιτυχία. Ευχαριστώ πολύ όλους τους ανθρώπους που στήριξαν αυτό το όραµα.

Το να µπορείς να διατηρήσεις την επιτυχία δεν είναι κάτι απλό… Σε τροµάζει ο χρόνος; Αν θα σπάει και πάλι ρεκόρ η Λένα;

Η δουλειά και η εξέλιξη δεν σταµατούν ποτέ. Τα τρεχούµενα νερά είναι τα καθαρά και όχι τα λιµνάζοντα. ∆εν φοβάµαι στη ζωή µου. Ο φόβος σηµαίνει έλλειψη εµπιστοσύνης στον εαυτό σου και στον Θεό.

Όµορφη, νέα και πολύ επιτυχηµένη. ∆εν γίνεται να µη σου έβαλαν τρικλοποδιές… Πώς τις αντιµετώπιζες και ποια είναι η πιο ακραία που έχεις να θυµάσαι;

Κανένας δρόµος δεν είναι στρωµένος µε ροδοπέταλα, ούτε ο δικός µου. Τα εµπόδια µε κάνουν πιο δυνατή και µου αυξάνουν τον ενθουσιασµό και το πείσµα. Ευτυχώς υπάρχουν, για να βρίσκοµαι σε εγρήγορση.

Θα πήγαινες στη Eurovision µε µια δυναµική µπαλάντα, όπως τα «Πατώµατα», της οποίας το βιντεοκλίπ ήταν ό,τι πιο συγκινητικό έχουµε δει;

Αγαπώ τη χώρα µου και θα ήταν τιµή µου να την εκπροσωπήσω οπουδήποτε. ∆εν απαντώ ούτε αρνητικά ούτε θετικά, γιατί δεν έχω σκεφτεί το συγκεκριµένο θέµα. Παρ’ όλα αυτά, είµαστε πρόθυµοι να συζητήσουµε οποιαδήποτε πρόταση. Όπως είπα, η δουλειά δεν σταµατά ποτέ και πουθενά.

Γιατί ακόµα και στη σκηνή έχεις επιλέξει µια πιο κλασική έως συντηρητική εµφάνιση, σε αντίθεση µε άλλες ερµηνεύτριες, που υιοθετούν µια πιο σέξι εικόνα;

Γιατί αυτή είναι η Λένα και αυτό θέλω να δείξω και στον κόσµο, που είναι συνοδοιπόρος µου. Το παν σε αυτή τη ζωή είναι να είσαι ο εαυτός σου. Είναι η λύση σε όλα τα προβλήµατα.

Τι σηµαίνει για σένα έρωτας;

Για µένα έρωτας σηµαίνει τα πάντα. Πρέπει να είµαστε ερωτευµένοι µε ό,τι κάνουµε στη ζωή και πόσο µάλλον µε τον άνθρωπό µας, µε αυτόν που επιλέγουµε για συνοδοιπόρο. Κανείς δεν µπορεί µόνος του. Όταν είµαστε ερωτευµένοι, κάνουµε τα πάντα καλύτερα και χαµογελάµε σε όλο τον κόσµο. Ερωτευτείτε τη ζωή και ό,τι περιέχει.

Πρόταση γάµου έχεις δεχτεί; Βρέθηκες ποτέ κοντά στο να κάνεις το επόµενο βήµα;

Έχω δεχθεί, αλλά σε αστεία πλαίσια, επί σκηνής.

Ποιο είναι το µότο της ζωής σου;

Ο,τι θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι κάν’ το και εσύ σε αυτούς. Ο,τι δεν θέλεις να σου κάνουν µην το κάνεις.

Πώς πέρασες την περίοδο του lockdown; Προβληµατίστηκες ή έκανες θετικές σκέψεις;

Προβληµατίστηκα, πέρασα χρόνο µε τον εαυτό µου, έβγαλα τα συµπεράσµατά µου και ελπίζω σε µια καλύτερη εκδοχή των πραγµάτων.

Στοίχισε σε όλους µας όλη αυτή η πρωτόγνωρη κατάσταση, µα πιστεύω πως βγήκαµε πιο δυνατοί µέσα από αυτήν. Στο τέλος νικάει πάντα το καλό. Όλα θα πάνε καλά. Κι αν δεν πάνε, τότε δεν είναι το τέλος.