Λένα Ζευγαρά: Συνεχίζει το μουσικό ταξίδι της ανά την Ελλάδα, με sold out εμφανίσεις (εικόνες)

Συντάκτης: Newsroom

13 Σεπτεμβρίου 2022 18:45

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζεται το φετινό μουσικό ταξίδι της Λένας Ζευγαρά, ανά την Ελλάδα, με τίτλο «Ένα καλοκαίρι γεμάτο  στιγμές».

Κάθε πόλη και ένας μοναδικός σταθμός, μία ξεχωριστή μουσική εμπειρία, που έχει καταφέρει να κερδίσει την αγάπη του κόσμου, προκαλώντας sold out σε κάθε live εμφάνισή της!

Η δημοφιλής ερμηνεύτρια, πλαισιωμένη από την πολυμελή μπάντα της, δίνει όλο το ερμηνευτικό είναι της on stage, γίνεται «ένα» με τον κόσμο, και ο κόσμος ένα μαζί της, στην απόλυτη βραδιά διασκέδασης.

Διανύοντας μία άκρως δημιουργική περίοδο, παράλληλα, με την συνέχιση της περιοδεία της, βρίσκεται ήδη στο στούντιο ηχογράφησης και σύντομα θα την απολαύσουμε σε ένα τραγούδι – έκπληξη, που θα κυκλοφορήσει από τη δισκογραφική της «οικογένεια», την Panik Platinum.

Λένα Ζευγαρά: Το πρώτο μεροκάματο στα 21, οι αφραγκίες και η πρόταση γάμου από θαυμαστή

Η Λένα Ζευγαρά έχει τον τρόπο να ξεσηκώνει τον κόσμο με τις επιτυχίες της, ενώ η ίδια χρωστά την ανάδειξή της -σε μεγάλο βαθμό- στον Νίκο Μουτσινά.

Η τραγουδίστρια Λένα Ζευγαρά είναι από τις πιο γνωστές στον χώρο της. Γεννήθηκε το 1992 στο χωριό Καρδιτσομαγούλα Καρδίτσας. Αποφοίτησε από το τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Αλλά τότε άρχισε να ασχολείται και με το τραγούδι.

Και πρόσθεσε: «Το μυστικό της επιτυχίας προϋποθέτει πρώτα σκληρή δουλειά, να έχουμε σύμμαχο τον θεό, φυσικά υπομονή και επιμονή».

Στους περισσότερους έγινε γνωστή όταν ο Νίκος Μουτσινάς άρχισε να μεταδίδει το τραγούδι της «Έλα έλα», στην εκπομπή «Καλό μεσημεράκι».