Λένα Ζευγαρά: Τι είπε μετά την περιπέτεια υγείας της

Συντάκτης: Newsroom

4 Δεκεμβρίου 2022 22:48

Η Λένα Ζευγαρά βρέθηκε στο νοσοκομείο κατά την παραμονή της στην Κρήτη, όπου αναγκάστηκε να αναβάλει την προγραμματισμένη της εμφάνιση.

Η τραγουδίστρια ανέβασε φωτογραφία από το νοσοκομείο στέλνοντας έτσι το πρώτο μήνυμα για την περιπέτεια της υγείας της.

Λίγες ώρες μετά η Λένα Ζευγαρά έκανε σχετικές δηλώσεις μέσα από βίντεο που ανέβασε στα social media.

«Θέλω να πω δύο τρία λόγια τα οποία είναι μέσα από την καρδιά μου. Γιατί όπως είδατε και σε προηγούμενο στόρι πέρασα μια δύσκολη και ξαφνική περιπέτεια με την υγεία μου. Είμαι αρκετά καλύτερα, αναρρώνω, έχω επιστρέψει στην Αθήνα. Σας ευχαριστώ όλους εσάς που μου στείλατε ένα μήνυμα και ξοδέψατε έστω και λίγο από τον χρόνο σας», είπε χωρίς να περνά σε λεπτομέρειες.

Και πρόσθεσε για τους συνεργάτες της και τα μηνύματα που έλαβε «Το άλλο που θέλω να πω είναι ένα τεράστιο ευχαριστώ στην επιχείρηση γιατί πραγματικά μου στάθηκε και δεν υπολόγισε την δουλειά εκείνη τη στιγμή αλλά στάθηκε δίπλα μου και με πήγαν αμέσως στην κλινική στην οποία έκανα και εισαγωγή. Αυτό σημαίνει ανθρωπιά. Θέλω στη συνέχεια να πω και σε όλους εσάς που βρεθήκατε εκεί και περιμένατε μέχρι να έρθω. Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ και προσπάθησα πάρα πολύ να είμαι παρούσα. Είπα στη νοσηλεύτρια να μου βγάλει τον ορό να φύγω γιατί με περίμενε ο κόσμος. Δεν τα κατάφερα, σχεδόν έχανα τις αισθήσεις μου», ανέφερε η Λένα Ζευγαρά.