Λένα Ζευγαρά: Τι συνέβη όταν το «Έλα έλα» ξεκίνησε να παίζει στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά;

29 Οκτωβρίου 2019 17:36

Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, που έγινε ευρέως γνωστή με το τραγούδι «Έλα έλα» που αποθεώνει καθημερινά ο Νίκος Μουτσινάς στο «Καλό Μεσημεράκι», μίλησε στο περιοδικό «People» και τη Μαρία Παπαϊωάννου για την τεράστια επιτυχία του τραγουδιού της, ενώ παράλληλα αποκάλυψε τι συνέβη τη μέρα που το hit της έπαιξε στην εκπομπή του παρουσιαστή.
«Όσον αφορά το “Έλα έλα”, θέλω να σου πω ότι δεν είναι δική μου η πρώτη εκτέλεση αλλά του Βαγγέλη Ζάρα, σε μουσική του Μιχάλη Τουρατζίδη και στίχους της Τζένης Τσιτσικοπούλου. Πήραμε την άδεια, μίλησα και με τον Βαγγέλη και έτσι το κυκλοφορήσαμε» είπε η Λένα Ζευγαρά.
Όσο για το τι συνέβη και πώς αντέδρασε η ίδια όταν είδε τον Νίκο Μουτσινά να χορεύει μαζί με τη Ματίνα Νικολάου την επιτυχία της;
Η Λένα Ζευγαρά απαντά: «Δεν είδα την πρώτη εκπομπή. Πιστεύω ότι αν την έβλεπα, θα πάθαινα σοκ. Μου το είπαν. Ξαφνικά το Instagram μου πήρε φωτιά. Μου έστελναν μηνύματα οι followers. “Μπες και δες τον Μουτσινά τι έχει κάνει. Πρέπει να του στήσεις άγαλμα”. Λατρεύω τον Νίκο και τον ευχαριστώ από καρδιάς».