Λεονάρντο Ντι Κάπριο – Καμίλα Μορόνε: Χώρισαν έπειτα από τέσσερα χρόνια δεσμού

31 Αυγούστου 2022 15:05

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο και η Καμίλα Μορόνε έβαλαν τους τίτλους τέλους στη σχέση τους, η οποία διήρκησε τέσσερα χρόνια.

Ο χολιγουντιανός σταρ Λεονάρντο Ντι Κάπριο και το μοντέλο Καμίλα Μορόνε αποφάσισαν να τατραβήξουν διαφορετικούς δρόμους μετά από τέσσερα χρόνια μαζί, σύμφωνα με το «People».

Κοντινοί τους άνθρωποι επιβεβαίωσαν ότι ο 47χρονος ηθοποιός και το 25χρονο μοντέλο χώρισαν, δίχως ωστόσο να γίνει γνωστός ο λόγος.

Έκριναν ότι ο δεσμός τους έχει ολοκληρώσει τον κύκλο του και πως θα είναι καλύτερο και για τους δύο να μη δώσουν συνέχεια στην κοινή τους πορεία.

O σταρ του «Τιτανικού» και η ηθοποιός του «Death Wish» τελευταία φορά που απαθανατίστηκαν μαζί ήταν το Σαββατοκύριακο της 4ης Ιουλίου στο Μαλιμπού της Καλιφόρνια.

Δεν έγινε σαφές πότε το ζευγάρι χώρισε. Πάντως, ο Ντι Κάπριο εμφανίστηκε το καλοκαίρι να κάνει μόνος του διακοπές στην Ευρώπη.

Ο Ντι Κάπριο και η Μορόνε γνωρίστηκαν το 2017 όταν η τελευταία ήταν μόλις 20 ετών. Γρήγορα ήρθαν κοντά καθώς διαπίστωσαν ότι έχουν πολλά κοινά και άρχισαν να βγαίνουν.

Σε επαγγελματικό επίπεδο, η Μορόνε θα πρωταγωνιστήσει στην επερχόμενη σειρά «Daisy Jones & The Six». Πρόκειται για προσαρμογή του μπεστ σέλερ του Τέιλορ Τζένκινς Ρέιντ για το 2019.

Από τη δική του πλευρά, ο Ντι Κάπριο θα συναντήσει ξανά τον σκηνοθέτη Μάρτιν Σκορσέζε για την ταινία «Killers of the Flower Moon», η οποία είναι βασισμένη στο βιβλίο του Ντέιβιντ Γκραν το 2017.

Αξίζει να αναφερθεί πως ο «Λύκος της Γουόλ Στριτ» έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα μοντέλα. Από το 2000 έως το 2005 ήταν με τη Ζιζέλ, ενώ από το 2006 έως το 2011 διατηρούσε σχέση με την Μπαρ Ραφαέλι.

Το 2011 έβγαινε με την ηθοποιό Μπλέικ Λάιβλι. Από το 2013 έως το 2014 ήταν με το μοντέλο και ηθοποιό από τη Γερμανία, Τόνι Γκαρν.

Το 2015 είχε συνάψει δεσμό με την Κέλι Ρόρμπαχ, ενώ από το 2016 έως το 2017 με την καλλονή Νίνα Άγκνταλ, από τη Δανία.