Λεωνίδας Κακούρης – Άγριες Μέλισσες: «Ο Δούκας στην αρχή του τρίτου κύκλου είναι αρκετά καταβεβλημένος και κουρασμένος»

25 Σεπτεμβρίου 2021 09:40

Λεωνίδας Κακούρης - Άγριες Μέλισσες: «Ο Δούκας στην αρχή του τρίτου κύκλου είναι αρκετά καταβεβλημένος και κουρασμένος»

Ο Λεωνίδας Κακούρης μίλησε για το ελληνικό #metoo και παράλληλα έδωσε μια μικρή γεύση από τα πρώτα επεισόδια των Άγριων Μελισσών.

Λεωνίδας Κακούρης – Άγριες Μέλισσες: «Ο Δούκας στην αρχή του τρίτου κύκλου είναι αρκετά καταβεβλημένος και κουρασμένος».

«Φυσικά και κουράζομαι. Στις Άγριες Μέλισσες τώρα είμαστε στη φάση των δικαστηρίων και έχουμε δεκάωρα γυρίσματα. Στα πρώτα επεισόδια που έχω διαβάσει, αυτά που γυρίζουμε αυτή την περίοδο, πραγματικά είναι ένας Δούκας διαφορετικός, δεν είναι το γεράκι που είχαμε συνηθίσει. Έχει επηρεαστεί βαθιά από όσα έχουν συμβεί και τον βλέπουμε τώρα στην αρχή της σεζόν αρκετά καταβεβλημένο και κουρασμένο»

Για το #metoo που ξεκίνησε από τον χώρο του θεάματος είπε

«Δεν αισθάνομαι καλά με το να βρίσκονται συνάδελφοι σε αυτή τη θέση. Είναι η στιγμή να αποφασίσει η δικαιοσύνη. Είναι ένα σοβαρό θέμα που θέλει πολλή προσοχή στην προσέγγισή του. Χάνουμε λίγο το νόημα και την ουσία, όταν μας τραβάει την προσοχή το παρασκήνιο. Ο χώρος του θεάτρου δεν χρειάζεται να καθαρίσει. Δεν νομίζω ότι ο χώρος μας είναι μολυσμένος».

«Ήμουν πιο αμήχανος τότε στη Λάμψη και ίσως και ο κόσμος ήταν πιο αθώος με τα τηλεοπτικά πρόσωπα. Είχα πάρει ένα ταξί και ο οδηγός πέρασε από το σπίτι του και κατέβηκε όλη η οικογένεια να με δει. Ο κάθε άνθρωπος εκφράζει το θαυμασμό του με διαφορετικό τρόπο»