Λεωνίδας Κακούρης – Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Η τυχαία συνάντηση στους Παξούς

Συντάκτης: Newsroom

19 Αυγούστου 2022 15:30

Λεωνίδας Κακούρης - Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Η τυχαία συνάντηση στους Παξούς

Οι «Άγριες Μέλισσες» έριξαν οριστική αυλαία έπειτα από τρία χρόνια. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η σειρά του ΑΝΤ1 θα μείνει αξέχαστη στους τηλεθεατές.

Οι ηθοποιοί που συμμετείχαν στην σειρά έχουν ήδη ξεκινήσει τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Ανάμεσα σε αυτούς είναι ο Λεωνίδας Κακούρης αλλά και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος οι οποίοι απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στους Παξούς. Κατά την διάρκεια, λοιπόν, των περιπλανήσεων τους «έπεσε» ο ένας πάνω στον άλλον!

Οι δυo τους βέβαια δεν παρέλειψαν να τραβήξουν και μια σέλφι με τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο να σχολιάζει: «Θείος και ανιψιός σε ένα παράλληλο σύμπαν».

Λεωνίδας Κακούρης: «Από όσα σενάρια διάβασα, το ‘Μαύρο ρόδο’ με γοήτευσε περισσότερο»

Το σενάριο της νέας σειράς του MEGA «Μαύρο Ρόδο» γοήτευσε τον Λεωνίδα Κακούρη, ο οποίος θα έχει έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Ο Λεωνίδας Κακούρης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «7 μέρες tv» και αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίους αποδέχθηκε την πρόταση της παραγωγής για να συμμετάσχει στο σίριαλ.

Αρχικά, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στη σειρά, η οποία πρόκειται να προβληθεί τη νέα σεζόν.

«Βασίζεται στο βιβλίο της Ελένης Καπλάνη και από όσα σενάρια διάβασα, με γοήτευσε περισσότερο, γι’ αυτό και επέλεξα να είμαι σε αυτήν τη σειρά.

Μου άρεσε το γεγονός ότι η ιστορία παίζει σε δύο εντελώς διαφορετικούς χώρους, οι οποίοι όμως με έναν τρόπο, όπως και η ζωή, συνδέονται μεταξύ τους.

Από τη μία είναι ο κόσμος τη νύχτας, ο υπόκοσμος, τα μαγαζιά, η κακοποίηση, η παραβατικότητα και από την άλλη υπάρχει ένα μοναστήρι», είπε ο Κακούρης.

Και πρόσθεσε: «Βλέπουμε τη ζωή εκεί μέσα και ότι κάποιες γυναίκες έγιναν μοναχές επειδή τους συνέβησαν κάποια σημαδιακά γεγονότα στη ζωή τους.

Με αρωγό μία ερωτική ιστορία ανάμεσα σε μία νεαρή μοναχή, που αναγκάζεται να αφήσει το μοναστήρι μετά από ένα σεισμό και το γιο του ήρωα που θα υποδύομαι εγώ, έχουμε τη δυνατότητα να μπούμε σε αυτούς τους κόσμους και, κατ’ εμέ, είναι ένα πολύ ωραίο περιβάλλον για να αναπτυχθούν ενδιαφέρουσες ιστορίες».

Το σίριαλ επικεντρώνεται σε μία καλόγρια, την αδελφή Ελισάβετ, η οποία επιστρέφει στο πατρικό της και καλείται να αποφασίσει αν θα ακολουθήσει τον έρωτα που ξυπνάει μέσα της στο πρόσωπο του Δημήτρη ή αν θα παραμείνει αφοσιωμένη στον δρόμο του Θεού, που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το «Μαύρο Ρόδο» προορίζεται για μετάδοση αμέσως μετά τη σειρά «Η Γη της Ελιάς», στις 22:30, για τέσσερις φορές την εβδομάδα.

Στη σειρά θα πρωταγωνιστούν ο Λεωνίδας Κακούρης και η Κατερίνα Διδασκάλου, που ενώνονται και πάλι μετά την εξαιρετική τους συνύπαρξη στις «Άγριες Μέλισσες».