Λεωνίδας Κακούρης: «Ο Δούκας Σεβαστός θα πληρώσει για κάτι που δεν το περίμενε»

11 Μαΐου 2022 09:48

Λεωνίδας Κακούρης: «Ο Δούκας Σεβαστός θα πληρώσει από κάτι που δεν το περίμενε»

Ο Λεωνίδας Κακούρης ήταν ο πρώτος καλεσμένος στο The 2Night Show του ΑΝΤ1  και αναφέρθηκε στον ρόλο του στη σειρά Άγριες Μέλισσες, ενώ αποκάλυψε πως δεν γνωρίζει το τέλος που θα έχει ο χαρακτήρας που υποδύεται.

Ο Λεωνίδας Κακούρης μίλησε για τα επόμενα πλάνα του στο θέατρο. Αυτή τη φορά θα έχει έναν κωμικό ρόλο στην παράσταση που θα πρωταγωνιστήσει το καλοκαίρι. Πρόκειται για την θεατρική παράσταση «Fuga». Ιδιαίτερη αναφορά έκανε για την εμπειρία του από την κινηματογραφική υπερπαραγωγή «Σμύρνη μου αγαπημένη» στο πλευρό της Μιμής Ντενίση.

«Τα γυρίσματα για τις Άγριες Μέλισσες θα ολοκληρωθούν στις αρχές Ιουνίου. Τώρα έχουμε αρχίσει να συνειδητοποιούμε ότι ολοκληρώνεται η σειρά. Είναι γλυκόπικρη η αίσθηση τώρα που τελειώνει η σειρά. Αλλά άξιζε τον κόπο, την προσπάθεια και την κούραση. Θα κουβαλάω ωραίες αναμνήσεις, ήταν κάτι πολύ ωραίο», δήλωσε ο Λεωνίδας Κακούρης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Αλλά πρόσθεσε πως «αυτό που θα ήθελα για τον Δούκα Σεβαστό είναι να περάσει από τη ζωή και να καταλάβει τα απότοκα των πράξεων του, τι πόνο προκάλεσε και τι πόνο πήρε. Ο Δούκας είχε χτίσει έναν δικό του κώδικα τιμής, στο δικό του αξιακό σύστημα τα έκανε όλα σωστά».

Επίσης αποκάλυψε ότι: «αγάπησα τον Δούκα Σεβαστό ως ρόλο, γιατί αλλιώς δεν θα μπορούσα να τον προσεγγίσω. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει στο τέλος της σειράς, δεν έχουμε πάρει τα τελευταία 25 επεισόδια. Πιστεύω ότι ο Δούκας με έναν τρόπο θα πληρώσει και για κάτι που δεν το περίμενε. Πρέπει να πληρώσει».

Άραγε θα είναι αυτό μια δικαίωση για τις αδερφές Σταμίρη;

Θα τον δούμε στην τηλεόραση την επόμενη σεζόν;

Όπως αποκάλυψε ο αγαπημένος ηθοποιός «Χτυπάει το τηλέφωνο για προτάσεις. Συζητάω κάποια πράγματα για τον χειμώνα». Ενώ συμπλήρωσε πως όλο αυτό τον δυσκολεύει λίγο αλλά με θετικό τρόπο.

«Με δυσκολεύει θετικά άλλο είναι να έχεις προτάσεις και να λες “ποια από όλες;” και άλλο να μην έχεις και να λες “τώρα τι θα κάνω;”».