Λεωνίδας Κακούρης: «Σε δύο μέρες τελειώνουμε τα γυρίσματα στις Άγριες Μέλισσες – Πολύ δύσκολες σκηνές»

24 Ιουνίου 2022 09:35

Λεωνίδας Κακούρης: «Σε δύο μέρες τελειώνουμε τα γυρίσματα στις Άγριες Μέλισσες - Πολύ δύσκολες σκηνές»

Ο Λεωνίδας Κακούρης μίλησε στην κάμερα του Happy Day και μίλησε για τη θεατρική παράσταση που πρωταγωνιστεί το καλοκαίρι. Αυτό το διάστημα κάνει πρόβες για την παράσταση «Η μεγάλη πλεκτάνη»

Ο Λεωνίδας Κακούρης μπορεί να κουράζεται περισσότερο με τα γυρίσματα για τις Άγριες Μέλισσες και τις παράλληλες πρόβες στο θέατρο, αλλά αυτό τον αποφορτίζει. Γιατί τα τελευταία επεισόδια των Άγριων Μελισσών, όπως ανέφερε είναι πολύ απαιτητικά και δύσκολα.

«Γυρίζουμε τις τελευταίες σκηνές που είναι πολύ συγκινητικές και πολύ δύσκολες. Θα γυριστούν σε δύο ημέρες». Είπε χαρακτηριστικά

«Κλείνει ένας κύκλος πολύ ωραίος. Νομίζω ότι δικαίως κλείνει. Έχουμε κάνει ως ήρωες έναν κύκλο όλοι μας. Έχουμε δει τα πρόσωπα όλα σε πολλά χρόνια ζωής. Τελειώνουμε τα γυρίσματα με τον ίδιο ενθουσιασμό με τον οποίο τα αρχίσαμε» είπε ο αγαπημένος ηθοποιός.

Μίλησε ακόμη για τις δυσκολίες που έχει το επάγγελμα του ηθοποιού, όταν καλείται να παίζει απαιτητικές σκηνές

«Δεν έχουμε εύκολες σκηνές στις Μέλισσες. Το σώμα σου μετά από μία έντονη σκηνή, θα ανεβάσει σφυγμούς. Υπήρξε σκηνή που έκανα σχεδόν 2 λεπτά να συνέλθω από την ταχυπαλμία. Πώς θα παραστήσεις την έκρηξη, αν δεν εκραγείς;» δήλωσε. Τονίζοντας πως στις δύσκολες σκηνές οι ηθοποιοί περνούν μεγάλο στρες και χρειάζονται χρόνο για να συνέλθουν. Αφού όπως είπε ο Λεωνίδας Κακούρης ανεβάζουν παλμούς από την ένταση της στιγμής. Στο παρελθόν μάλιστα του έχει συμβεί να τραυματίσει τις φωνητικές του χορδές. Όταν χρειάστηκε να ανεβάζει πολύ τον τόνο.

Ο Δούκας είναι ένας ρόλος και δεν έχω πολλά κοινά σημεία με αυτόν. Είμαι σε τελικές συζητήσεις για τη νέα σεζόν στην τηλεόραση. Θα με δείτε σε νέα σειρά αλλά λέω να μικρύνω λίγο, να κατέβω λίγο πιο κάτω. Σε λίγο πιο χαμηλών τόνων ρόλο».