Λεωνίδας Καλφαγιάννης: «Ήμουν τρία χρόνια μαθητής του Λιγνάδη, αυτή η οντισιόν ήταν ένα κερασάκι…»

14 Μαρτίου 2021 18:15

O Λεωνίδας Καλφαγιάννης φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά στο “Καλύτερα δε Γίνεται” και μίλησε για την εμπειρία του ως μαθητής του ηθοποιού και σκηνοθέτη.

Συγκεκριμένα ο ίδιος είπε: Εγώ είπα πολλά πράγματα σε αυτή τη συνέντευξη. Ήταν μία μιάμιση ώρα, αλλά λόγω οικονομίας χρόνου πολλά πράγματα κόπηκαν. Εγώ κατέθεσα τον συλλογισμό μου ευρύτερα, ότι δηλαδή εγώ προτιμώ να μιλώ για ανθρώπους που τους αναλογεί τιμή. Παρά για ανθρώπους που οι διαθέσεις, οι προθέσεις τους ή η στάση τους δεν μπορούν να μου κλέψουν οποιοδήποτε λόγο ή τον χρόνο που πρέπει να αποτίω τιμή εκεί που πρέπει.

Ένα τέτοιο περιστατικό ήταν και με τον κύριο Κούρκουλο. Το είχα ξαναπεί και πιο παλιά. Είχα πει ότι λόγω του κυρίου Κούρκουλου βρίσκομαι ακόμη εδώ”.

Και συνέχισε για το περιστατικό που τον σημάδεψε, λέγοντας:

“Ήμουν τρία χρόνια μαθητής του Λιγνάδη, αυτή η οντισιόν ήταν ένα κερασάκι, από δυο έτη. Βρισκόμουν σε πίεση η αλήθεια είναι.

Σίγουρα πολλά παιδιά σε αυτή τη διαδικασία που κυνηγάνε τα όνειρά τους. Ή που θέλουν να λειτουργήσουν φυσιολογικά σε αυτό που έχουν επιλέξει, έχουν βρεθεί σε μια αντίστοιχη θέση, που πρέπει να επιλέξουν αν θα συνεχίσουν με τα δεδομένα που έχουν ή δεν θα τα επιλέξουν.

Πιέστηκα στα χρόνια που ήμουν στη σχολή, βλέποντας και βιώνοντας πράγματα που δεν ήθελα καν να βρίσκονται στο οπτικό μου πεδίο κι έτσι βρέθηκα στον Νίκο Κούρκουλο“.