Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Έτσι θα περάσει το καλοκαίρι του με την εγκυμονούσα Χρύσα Μιχαλοπούλου

22 Μαΐου 2022 11:17

Ο επιτυχημένος σεφ και η αγαπημένη του θα εγκαταλείψουν σύντομα την πρωτεύουσα για να περάσουν όλο το καλοκαίρι στην Αντίπαρο.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Χρύσα Μιχαλοπούλου διανύουν την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους αφού σύντομα θα κρατήσουν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί.

Η είδηση για την εγκυμοσύνη της προδόθηκε από τον έτερο MasterChef Πάνο Ιωαννίδη ο οποίος σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους αναφέρθηκε στο γεγονός… πως σύντομα ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος θα γίνει πατέρας!

Ο “θείος” Λεωνίδας και η σύντροφος του θα φύγουν σύντομα για την Αντίπαρο εκεί όπου διατηρεί ένα εστιατόριο για να περάσουν όλους τους καλοκαιρινούς μήνες επιστρέφοντας ξανά στην Αθήνα από Σεπτέμβρη για να ξεκινήσουν και οι τηλεοπτικές του υποχρεώσεις.

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου σε πρόσφατη συνέντευξη της είχε μιλήσει για τη γνωριμία της με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο αλλά και για την εγκυμοσύνη της

Απέκτησες αναγνωσιμότητα μέσα από την τηλεόραση, αλλά, τον τελευταίο καιρό, και μέσα από την προσωπική σου ζωή και τη σχέση σου με τον σεφ Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Πώς το χειρίζεσαι αυτό;

Για να πω την αλήθεια, έχω επιλέξει να μη λαμβάνω υπόψιν μου όλο αυτό που συμβαίνει. Δεν έχει να κάνει με μένα προσωπική ούτε με τη δουλειά.

Δεν έχει να κάνει με μένα προσωπικά ούτε με τη δουλειά μου ούτε με αυτό που πραγματικά ζω. Δεν το εκλαμβάνω αρνητικά, καταλαβαίνω γιατί μπορεί να συμβαίνει, αλλά προσπαθώ να κρατώ μια απόσταση.

Το να είσαι με έναν άνθρωπο πολύ γνωστό και αγαπητό στον κόσμο προσελκύει αναπόφευκτα κάποιο ενδιαφέρον-και μια χαρά είναι αυτό.

Δεν είναι όμως ζητούμενο, δεν σημαίνει κάτι στην πραγματικότητα, στη ζωή μου. Πιστεύω πάντως πως έχω καταφέρει να υπάρχει ισορροπία.

Και στα social media έχετε μια ισορροπία. Δεν κρύβεστε, δημοσιεύετε κάποια στιγμιότυπα, αλλά δεν υπερβάλλετε κιόλας.

Για μας είναι κάτι πολύ χαλαρό, δεν το σκεφτόμαστε με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Επιπλέον, εγώ είμαι επιφυλακτική με όλα αυτά τα ινσταγκραμικά ζευγάρια διότι σήμερα είσαι με κάποιον και αύριο δεν είσαι.

Δεν χρειάζεται να βγαίνουν τα πάντα προς τα έξω. Καλό είναι να κρατάμε στιγμές μας για μας, που μπορεί να είναι το ευτυχισμένος παρόν μας ή να γίνουν μια ανάμνηση στο μέλλον.