Λεωνίδας Κουτσόπουλος: «Μάνα… Υπομονή!»

Δημοσιεύθηκε: 12 Μαρτίου 2020 10:13
Λεωνίδας Κουτσόπουλος: «Μάνα... Υπομονή!»

Τα τελευταία 24ωρα η είδηση κυριακάτικης εφημερίδας πως ο Λεωνίδας Κoυτσόπουλος είναι ερωτευμένος με Θεσσαλονικιά γιατρίνα έκαναν το γύρο του Διαδικτύου και το θέμα αναπαράχθηκε από τόσο από τα sites όσο και από τα ΜΜΕ. Τόσο η κοπέλα όσο και ο γνωστός σεφ διέψευσαν τα δημοσιεύματα λέγοντας πώς δεν γνωρίζει καν ο ένας τον άλλο.
Ο κριτής του MasterChef που είναι ιδιαίτερα δημοφιλής τόσο μέσα από το ριάλιτι μαγειρικής όσο και μέσα από τα social media έδωσε τη δική του απάντηση.
Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος λοιπόν σφάζει με το γάντι τους δημοσιογράφους του κυριακάτικου εντύπου πάντα με το γνωστό χιούμορ που διαθέτει.
Εκτός από το μακροσκελές κείμενο ιδιαίτερης σημειολογίας είναι και η φωτογραφία που έχει επιλέξει για να το συνοδέψει. «Fake Fact», δηλαδή ψεύτικο γεγονός…
«Αφού είπαν όλοι ας πω κι εγώ. Με περίσσιο απόθεμα χιούμορ στη «φαρέτρα» και με θετική διάθεση απέναντι σε ότι αυτή η έκθεση συνεπάγεται,προσπαθούμε να στεκόμαστε όσο το δυνατόν σε μια απόσταση ασφαλείας από την «κανονικότητα» ενός κατ ‘ επάγγελμα τηλεοπτικού προσώπου. Το δημοσίευμα μιας από τις μεγαλύτερες σε κυκλοφορία κυριακάτικες εφημερίδες #realnews @nikoschatzinikolaou είναι μια υπέροχη ευκαιρία τροφής για σκέψη.
Μια κοπέλα «δημοσιογράφος» ονόματι Αλεξάνδρα Αντωνίου πλάθει μια ολόκληρη ιστορία πάθους και έρωτα ο αρχισυντάκτης της #bouziotisvasilis φαντάζομαι την εγκρίνει, (κάπως έτσι πάει συνήθως) και την δημοσιεύει. Πρωτοσέλιδο σε ένθετο, 2 σελίδες γεμάτες λεπτομέρειες και πληροφορίες με φωτογραφίες κτλ… Ξεκαθαρίζω εκ των προτέρων ότι ο προβληματισμος δεν έχει να κάνει με το ότι αφορούσε το πρόσωπο μου. Ούτε με το ότι η κ Μαρία (η μαμά μου είναι αυτή) ήρθε ενώ έλειπα και διαβάζοντας όλα αυτά σφουγγαρισε ολόκληρο το σπιτι και σιδερωσε όλα τα πουκάμισα.,ελπίζοντας ότι σύντομα θα της ανακοινώσω τα ευχάριστα.
Το διακύβευμα είναι πολύ πιο ουσιαστικό. Είναι η εποχή που η «υπογραφή» έχει ξεθωριάσει τόσο πολύ? Εγώ ως χρονιος αναγνώστης πάντα έδινα σημασία και είχε για έμενα ειδικό βάρος ποιος υπογράφει το κείμενο, είτε με έβρισκε σύμφωνο είτε όχι.
Εδώ έρχεται η εν λόγω δημοσιογράφος η οποία εκθέτει μια κοπελα παντελώς άγνωστη προς τα εμένα χωρίς κανένα ενδοιασμό… Εκ των προτέρων ζητώ συγνώμη από την συγκεκριμένη κοπέλα που αν κι ερήμην μου έγινα η αφορμή να διαταραχτεί η καθημερινότητα της. Δεν βρίσκω κάποια σύνδεση ώστε να έχει κάποια συμμετοχή σε όλο αυτό.
Εν κατακλείδι το ελάσσον σε όλο αυτό είναι με ποιον κάνει βόλτα ο Κουτσόπουλος. Ουδείς νοιάζεται. Μείζονος όμως σημασίας είναι αυτή η απαξίωση ως προς το «γράφω και υπογράφω» . Επίσης ταυτόχρονα με τον ήδη υπάρχον ιό σε έξαρση, η εξάπλωση κι ενός δημοσιογραφικου ίκτερου είναι το ίδιο ανησυχητική.
Ελπίζω να κατάφερα να εξηγήσω όσα ήθελα να πω.
Όση ώρα προσπαθώ να γράψω αυτό το κείμενο ακούω τους στίχους του Θ. Παπακώσταντινου… «Πολλές φορές προσπάθησα με αυτά τα Γαμημενα, Αντί να βγουν στα χείλη μου σφηνωνουν στον αυχένα»
Υγ.Μανα… Υπομονή.. Προς το παρόν θα πάρουμε ένα ακόμη σκυλάκι», αναφέρει στην ανάρτησή του.

View this post on Instagram

A post shared by Peggy Stathakopoulou (@peggy.stathakopoulou)

 

Η συγγνώμη του Νίκου Χατζηνικολάου
Ιδιαίτερα ενοχλημένος ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος από δημοσίευμα της Realnews για υποτιθέμενη σχέση του σεφ με γοητευτική γιατρό από τη Θεσσαλονίκη, διεύψεσε κατηγορηματικά όσα γράφτηκαν, με κείμενό του στο Instagram.
Πριν από λίγη ώρα, ο Νίκος Χατζηνικολάου, με σχόλιό του κάτω από την ανάρτηση, ζήτησε συγγνώμη από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Μάλιστα, ο γνωστός δημοσιογράφος τόνισε πως την ερχόμενη Κυριακή η εφημερίδα θα δημοσιεύσει την διάψευσή του.
Συγκεκριμένα, ο Νίκος Χατζηνικολάου έγραψε: “«Αγαπητέ κύριε Κουτσόπουλε σας ζητώ συγγνώμη για το λανθασμένο ρεπορτάζ των συνεργατών μου, οι οποίοι είχαν δημοσιογραφικό χρέος να επικοινωνήσουν μαζί σας πριν το δημοσιεύσουν. Η εφημερίδα θα δημοσιεύσει αυτή την Κυριακή τη διάψευσή σας».

Κουτσοπ