Λευτέρης Ελευθερίου: «Πέρασα δύσκολα με τον Πέτρο Φιλιππίδη»

16 Μαρτίου 2022 09:40

Λευτέρης Ελευθερίου: «Πέρασα δύσκολα με τον Πέτρο Φιλιππίδη»

Ο Λευτέρης Ελευθερίου ήταν καλεσμένος στο Στούντιο 4 το απόγευμα της Τρίτης, μαζί με τον Αντώνη Κρόμπα. Οι δυο τους έχουν πρεμιέρα σε λίγες ημέρες στη νέα χιουμοριστική σειρά που γράφει ο Αντώνης Κρόμπας, «300 και δυο» για το ErtFlix. Ο Λευτέρης Ελευθερίου απάντησε σε ερωτήσεις σχετικά με τη συνεργασία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη και δεν δίστασε να αναφερθεί στις δύσκολες στιγμές που πέρασε.

Λευτέρης Ελευθερίου: «Πέρασα δύσκολα με τον Πέτρο Φιλιππίδη».

Ειδικότερα ανέφερε: «Είχα πει ότι πέρασα πάρα πολύ δύσκολα. Μου φάνηκε λίγο δεσποτικός ο τρόπος του κύριου Φιλιππίδη στις πρόβες κτλ. Θα μπορούσε να υπάρχει ένα όργανο, που να επιβλέπει. Θα το κάνω πιο προσωπικό. Ήταν λίγο δεσποτικός ο τρόπος. Θα μπορούσε να είναι λίγο πιο μαλακός ο τρόπος.

Πώς αλλάζουν και τα εκπαιδευτικά μέσα στα σχολεία και οι δάσκαλοι; Εμένα με βαρούσαν οι δάσκαλοι. Τώρα δεν βαράνε. Θα μπορούσε να είναι λίγο πιο ήρεμος ο τρόπος που γίνεται μια δουλειά».

«Όταν μπαίνεις σε μια δουλειά, που δεν υπάρχει κάποια σύμβαση που να προασπίζει τα δικαιώματά σου… Ειπώθηκε αυτό: ‘παιδιά αν δεν ταιριάζουμε ή δεν συνεργαζόμαστε, φεύγετε.’ Δεν υπάρχει κάτι που να προασπίζει τη δουλειά σου. Το σωματείο υπολειτουργούσε. Τώρα με τον Σπύρο λειτουργεί καλύτερα κι ελπίζω να λειτουργήσει και στο μέλλον.

Θέλω να πω ότι δεν είχαμε ασπίδα προστασίας. Αυτό δημιουργούσε αμέσως την ευκολία σε κάποιον να διώξει κόσμο. Δεν μπορώ να πω ότι είχα αυτό που βίωσαν άλλοι. Έκανα υπομονή και θεώρησα κιόλας ότι εφόσον αυτός ο άνθρωπος μεσουρανεί τριάντα χρόνια, εγώ θα είμαι λάθος. Με έπιανε το ενοχικό».