Λευτέρης Πανταζής: Αποκαλύπτει τον πόλεμο που δέχθηκε από μεγάλο όνομα στον χώρο της μουσικής

Συντάκτης: Newsroom

8 Νοεμβρίου 2022 16:05

Λευτέρης Πανταζής: Αποκαλύπτει για τον πόλεμο που δέχθηκε από μεγάλο όνομα στον χώρο της μουσικής

Ο Λευτέρης Πανταζής παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη». Ο κορυφαίος λαϊκός τραγουδιστής αναφέρθηκε στον πόλεμο που είχε δεχθεί από μεγάλο όνομα του χώρου, τη σχέση-ζωής που τον σημάδεψε αλλά και την κόρη του, Κόνυ Μεταξά.

«Ήταν ένα πολύ μεγάλο όνομα που μου έκλεινε το μικρόφωνο. Εγώ είχα βγάλει τον πρώτο μου δίσκο και έλεγα τον Παράνομο Δεσμό και το Μια Εμπειρία. Όταν πήγα και του ζήτησα τον λόγο, ως δια μαγείας από την άλλη μέρα δεν ξανάκλεισε ποτέ το μικρόφωνο».

«Ο Χρήστος Δάντης είχε γράψει τραγούδια με τον Γιάννη Καραλή, τα έφερνε σε μένα, τα άκουγα και τα έβαζα στον δίσκο. Η καριέρα του ξεκίνησε κοντά μου. Πήγαινα στα ραδιόφωνα και έλεγα ‘σας παρακαλώ παίξτε αυτό το τραγούδι του Χρήστου’. Του έφερα γούρι».

Ποια είναι η σχέση-ζωής που τον σημάδεψε; Ο Λευτέρης Πανταζής απαντά: «Όλες τις γυναίκες τις αγάπησα. Σίγουρα με σημάδεψε μία σχέση, η Άντζελα Δημητρίου. Να είναι καλά και να είναι πάντα ευτυχισμένη».

Όσον αφορά την κόρη του, Κόνυ Μεταξά, και την προσπάθειά της να κάνει τα δικά της βήματα στον χώρο, ο τραγουδιστής δηλώνει: «Όταν η Κόνι επέστρεψε στην Ελλάδα νόμιζε ότι εδώ είναι παράδεισος και εγώ της είπα ότι θα την πικράνουν, θα κλάψει, θα στενοχωρηθεί. Όταν γύρισε κλαμένη από μία audition επειδή την προσέβαλαν, πήρα τηλέφωνο σε αυτόν τον άνθρωπο και του ζήτησα τον λόγο».

Κόνι Μεταξά: «Δεν μου αρέσει αυτή η ερώτηση…»

Η Κόνι Μεταξά ήταν παρούσα στην παρουσίαση του βιβλίου του Γιώργου Αρσενάκου και οι δημοσιογράφοι δεν έχασαν την ευκαιρία να συζητήσουν μαζί της.

Η νεαρή τραγουδίστρια Κόνι Μεταξά ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, σχετικά με το ενδεχόμενο να φέρει στον κόσμο ένα παιδί. Φάνηκε πως ενοχλήθηκε αν και απάντησε με χαμόγελο: «Όχι, δεν είμαι έτοιμη και δεν μου αρέσει αυτή η ερώτηση»,

Παράλληλα, κλήθηκε να σχολιάσει τον Νίκο Μουρατίδη που είχε πει για εκείνη «Θέλει να βγει με τη συγκεκριμένη φωτογραφία που τραβάει το βρακί της και θέλει να γίνει τραγουδίστρια; Στην ποπ μουσική τραβάνε τα βρακιά τους;».

Η Μεταξά είπε: «Θα απαντήσουμε ξανά για τον Νίκο Μουρατίδη; Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει όποια άποψη θέλει. Προφανώς, δεν συμφωνώ.

Είναι πάρα πολύ γενική η άποψη του και θεωρώ ότι δεν γίνεται όλοι να είναι χάλια. Εντάξει. Τι να πω τώρα; Θα τον αλλάξω εγώ;».

Τέλος, αναφορικά με τις εκπομπές και το αν θα πήγαινε σε κάποια από αυτές, δήλωσε: «Εξαρτάται την εκπομπή».

Υπενθυμίζεται πως πρόσφατα την έντονη αντίδραση της Μεταξά προκάλεσαν σχόλια διαδικτυακών της ακολούθων, οι οποίοι τη ρωτούσαν επίμονα αν είναι έγκυος.

Όλα άρχισαν από ένα instastory που δημοσίευσε η τραγουδίστρια, στο οποίο η κοιλιά της φαινόταν αρκετά φουσκωμένη.

Η εικόνα της έκανε πολλούς από τους followers της να αναρωτηθούν αν είναι έγκυος.

Το γεγονός αυτό όμως ενόχλησε τη Μεταξά. Κάτι που φάνηκε καθαρά από το ύφος της απάντησης που έδωσε.

«Πώς πιστεύετε νιώθει μια γυναίκα όταν τη ρωτάτε αν είναι έγκυος ή απλά χοντρή; Εσύ θα ήθελες να σε ρωτάνε αυτό το πράγμα συνέχεια;», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η ίδια είχε πει για το συγκεκριμένο θέμα στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend»: «Με ενοχλεί αυτή ερώτηση. Πιστεύω ότι μια γυναίκα αυτό το σημείο είναι πολύ ευαίσθητο.

Μπορεί να έχει ονειρευτεί μια ζωή τα παιδιά, να είναι μεγάλη και να μην έχει σύντροφο ή να έχει βρει τον άνθρωπό της και να μην μπορεί να κάνει ή να μη θέλει να κάνει καθόλου».