Λευτέρης Πανταζής: «Με ζήλευαν οι σχέσεις μου, λόγω της δουλειάς μου αρέσω»

Συντάκτης: Newsroom

8 Μαΐου 2023 15:51

Λευτέρης Πανταζής: «Με ζήλευαν οι σχέσεις μου, λόγω της δουλειάς μου αρέσω»

Για τις σχέσεις της ζωής του  μίλησε ο Λευτέρης Πανταζής, σε πρόσφατες δηλώσεις του.

Ανάμεσα σε όσα είπε στην κάμερα του «Ποιος είναι πρωινιάτικα», ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στις γυναίκες που βρέθηκαν στο πλευρό του, κατά το παρελθόν: «Με ζήλευαν οι σχέσεις μου. Κι εγώ τις ζήλευα αλλά σε λογικά πλαίσια. Αυτές δεν καταλάβαιναν ότι στο μαγαζί λόγω της δουλειάς μου αρέσω, παίζω με τις γυναίκες αλλά όταν τελειώνω τη δουλειά μου, πηγαίνω στο σπίτι μου. Καμία γυναίκα δεν το καταλαβαίνει αυτό».

«Νομίζω ότι είναι ευλογία όταν ένα παιδάκι έρχεται από τη Ρωσία, μη γνωρίζοντας ελληνικά, μιλούσα μόνο ποντιακά και ρωσικά, και ξαφνικά ζεις ένα όνειρο. Τόσες επιτυχίες, τόσες συνεργασίες σε Ελλάδα και εξωτερικό, με μαγαζιά που χτίστηκαν μόνο για σένα» είπε στη συνέχεια.

«Έχουν έρθει από την Αργεντινή, από την Αφρική. Από όλη την Ελλάδα έρχονταν πούλμαν στο Διογένης Παλλάς και έγραφαν Καρδίτσα, Λαμία, Λάρισα. Τότε έλεγαν: το φαινόμενο Πανταζής. Δεν ήμουν φαινόμενο αλλά ένας άνθρωπος που ξεκίνησε από χαμηλά» ανέφερε σε άλλο σημείο ο Λευτέρης Πανταζής.

«Έχουμε πολύ καλές σχέσεις με τον γαμπρό μου. Με βοηθάει και τον βοηθάω. Τα παιδιά είναι αγαπημένα, ευτυχισμένα. Ας είναι έτσι κι ας έρθει και το γεγονός που θέλουμε όλοι. Και οι δυο μου κάνουν κριτική. Την θέλουμε, γιατί δεν είμαστε υπεράνθρωποι. Κάνουμε και λάθη» είπε ο Λευτέρης Πανταζής.