Λευτέρης Πανταζής:Ο άγνωστος έρωτάς μου με την Μαρία Αλιφέρη

Συντάκτης: Newsroom

26 Ιανουαρίου 2024 09:31

Λευτέρης Πανταζής: ο πελάτης με το όπλο, οι ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού και η σχέση του με την κόρη του

Ο Λευτέρης Πανταζής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» με τον Νίκο Χατζηνικολάου, το βράδυ της Πέμπτης. Ο δημοφιλής τραγουδιστής δεν δίστασε να αποκαλύψει για πρώτη φορά έναν έρωτα που έζησε στο παρελθόν με μεγάλη κυρία του θεάτρου και της τηλεόρασης.

«Υπήρξε μια σημαντική μου σχέση που δεν έγινε γνωστή, ναι. Δεν ξέρω αν το ξέρετε αυτό. Μια κυρία του θεάτρου. Μπορώ να το πω; Ε, τώρα… Εδώ είναι, εν ζωή, την αγαπώ και το λέω με σεβασμό γιατί πέρασα πολύ όμορφα κοντά της» αποκάλυψε ο Λευτέρης Πανταζής.

«Η Μαρία Αλιφέρη. Μπορεί και έναν χρόνο να ήμασταν μαζί, δεν θυμάμαι ακριβώς. Θυμάμαι όμως πως της έστελνα πολλά λουλούδια στα καμαρίνια! Την έπνιγα στα λουλούδια! Ήμουν ερωτευμένος» είπε ο τραγουδιστής.

«Έχω κάνει τρέλες για γυναίκες όταν είμαι ερωτευμένος, βέβαια. Έχω στείλει μέχρι και ένα φορτηγό λουλούδια σε μια γυναίκα. Έκανα αυτή την τρέλα ή μπορούσα να την πάρω και να πάμε στη Ρώμη για παγωτό, να της πάρω τα ρουχαλάκια της, να περάσουμε τρεις μέρες πολύ όμορφα και να γυρίσουμε. Έχω κάνει πολλές τρέλες για τις γυναίκες γιατί τις αγαπώ πολύ και τις ευχαριστώ που υπάρχουν, αυτές μας φέρνουν στην ζωή και πρέπει να τις προσέχουμε σαν τα μάτια μας. Τι θα κάναμε χωρίς τις μάνες μας;» συμπλήρωσε, με χαμόγελο, ο Λευτέρης Πανταζής.