Λευτέρης Πανταζής: ο πελάτης με το όπλο, οι ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού και η σχέση του με την κόρη του

Δημοσιεύθηκε: 20 Νοεμβρίου 2021 17:30
Λευτέρης Πανταζής: ο πελάτης με το όπλο, οι ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού και η σχέση του με την κόρη του

Ο Λευτέρης Πανταζής μίλησε στον Θέμη Γεωργαντά για απίθανα περιστατικά που του έχουν συμβεί κατά τη διάρκεια της καριέρας του. Αποκάλυψε τον λόγο που δεν παντρεύτηκε και την σχέση που έχει με την κόρη του Κόνι.

Λευτέρης Πανταζής: ο πελάτης με το όπλο, οι ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού και η σχέση του με την κόρη του.

Το περιστατικό με τον πελάτη που έβγαλε όπλο πάνω στο τραπέζι

«Έχω βγάλει ένα μικρό δισκάκι 45 στροφών και το τραγούδι λέει «Δεν θυμάμαι πως την λένε, δεν θυμάμαι να το πω. Τραγουδώ στην Συγγρού πιτσιρικάς. Την ώρα που λέω αυτό το τραγούδι μπαίνει μια θεά μέσα, κρατά ένα λουλούδι και μου το πετά. Το πιάνω στον αέρα, το μυρίζω και της το ξαναπετώ. Εκείνη την ώρα μπαίνει ένας με καθόλου μαλλιά, μαύρο κοστούμι, κοιτιόμαστε, με πιάνει κρύος ιδρώτας και μόλις κάθισαν με την κοπέλα, έβγαλε ένα όπλο και το άφησε πάνω στο τραπέζι και μου είπε έλα να σου πω μετά». Eίπε ο Λευτέρης Πανταζής.

«Έφυγα από την πίστα και κατέβηκα στο δεύτερο υπόγειο κλεισμένος μέσα. Μου λέει το αφεντικό σε παρακαλώ, βγες στο τραπέζι του, θα μας σκοτώσει όλους. Αυτός βγήκε χθες από την φυλακή μετά από 2ο χρόνια κι είχε σκοτώσει την γυναίκα του και την μάνα της… Με έψησαν, ανέβηκα και μου είπε κάτσε και μου έβαλε να πιω. Μου είπε οι γυναίκες φταίνε κι ότι εγώ δεν φταίω σε κάτι γιατί τα είδε όλα».

Advertisement

Η σχέση του με την κόρη του και ο λόγος που δεν παντρεύτηκε ποτέ

«Η καραντίνα έκανε καλό στη σχέση μου με την Κόνι. Αγαπηθήκαμε, ο ένας γνώρισε καλύτερα τον άλλον».

«Δεν έτυχε να παντρευτώ, δεν με αντέχουν οι γυναίκες. Είμαι των άκρων, δουλεύω τόσο πολύ και θέλουν να με βλέπουν και λιγάκι. Είμαι για εσένα, είμαι για την οικογένεια είμαι και για τον κόσμο»

Μάλιστα, παλιότερα η Κόνι του έλεγε ότι της έλειπε όταν ήταν παιδί αλλά τώρα που ακολούθησε τα χνάρια του κατάλαβε πόσο δύσκολο ήταν να έχει άφθονο ελεύθερο χρόνο.

«Μου έλεγε “με ρώτησες ποτέ, αν μου έλειπες;” Τώρα της λέω να πάμε φαγητό και μου λέει “δεν μπορώ έχω δουλειές”».

Advertisement